İnşaat

Ilknur K
Ilknur K

19 Nisan 2014 tarihinde eklendi
Son zamanların en iyi türk filmi. Klasikler arasına girmeyi hakeden bir oyunculuk ve kurgu. Filmin sonu biraz havada kalmış. Ancak yine de istenileni veriyor.
ozzy-badd
ozzy-badd

2 Mart 2010 tarihinde eklendi
süper bence...hem eğlenceli,hemde bazı sahneler geriyor adamı...ben çok beğenedim...108
naked-soul
naked-soul

2 Ağustos 2005 tarihinde eklendi
bence bir türk filmi olarak çok başarılı olmuş.gerek senayosu gerekse oyuncularıyla izlemeye değer bir film olduğunu düşünüyorum
Aslıhan Gayyurhan
Aslıhan Gayyurhan

15 Mayıs 2005 tarihinde eklendi
Çok begendim. Fakat sonunun belirsizligi biraz moral bozuyor. Yinede diyebilirim ki, keyifle izlettiren bir film olmus.
Majör-2
Majör-2

12 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Çok eğlenceli bir film.Olaylar geliştikçe Emre Kınay-Şevket Çoruh ikilisinin uğradığı karakter erezyonu ve tavırlar hakikaten keyiflendirecek sizleri.Kesinlikle tavsiye ediyorum...8/10
Plagueis
Plagueis

11 Eylül 2007 tarihinde eklendi
harika bir film tesadüfen geçen tvde izleme şansı buldum hep merak ediyordum. ömer vargı her şey çok güzel olacak’da olduğu gibi komedi ve dramı çok güzel harmanlamış bir kara komedi ortaya çıkmış. tek mekanda bu kadar başarılı bir iş çıkarmak gerçekten kolay değil. oyunculuklar kusursuzdu özellikle şevket çoruha bayıldım. filmin tek kötü yanı finalinin zayıf olması. film boyunca sürekli üzerinde durulan kameranın akıbeti noluyor diye düşünüyor insan. yinede türk sinemasının nadir başarılı yapımlarından birisi. böyle filmler kolay çıkmıyor mutlaka izleyin.. 8/10
rudeonerudeone
rudeonerudeone

29 Aralık 2007 tarihinde eklendi
bayağı güzeldi,konusu ilginç ve emre kınay ile şevket çoruh oldukça başarılı.yan rollerde de problem yok,güldüren ve eğlendiren hoş bir film.
jamesbond-2
jamesbond-2

29 Temmuz 2005 tarihinde eklendi
gerçekten çok güzel bir filmdi oyunculuklar çok güzeldi gerçekten harika bir filmdi amerikan filmlerine taş çokarıyor yalnız sonuna çok üzüldüm adamların bir suçu olmadığı halde adamları yakladılar inşallah inşaat 2 gelir. izlemeyenler mutlaka izlesin 8/10
yuzbasiyulaf
yuzbasiyulaf

9 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Çok fazla filme ilgi duymadan, bir tesadüf sonucu izledim. Ama gerçekten değişik ve düşündürücü bir konu işlenmiş. Oyunculuklarda gayet başarılıydı. Türk filmleri epey aşama kaydediyorlar günümüzde.. Alkışlıyorum..
ilkerekleme
ilkerekleme

16 Nisan 2005 tarihinde eklendi
Ben Sudii 29 yaşındayım amealayıımm...özel zevklerim arasında kalıp yapmak,sıva yapmak,duvar örmek,çimento taşımak,işten kaytarmak...vs...
-Ayşe aşı aş gibi,
-Memeleri taş gibi,
-Ayşe balkondan atlamış,
-Memeleri patlamış...:)
walla nolsun hiç bir şekilde diğer bir çok film gibi reklam kampanyası yürütülmemesine yada ne bileyim bir sürü karakteri daha doğrusu ana karakteri olmamasına rağmen çok eğlenceli bir filmmiş...özellikle mekan diğer arkadaşlarında dediği gibi yaklaşık 2 saat zarfında hep aynı mekan olsada olay örgüsü sizi hemen hemen hiç sıkmıyor diyebilirim...bu arada filmin bana kalırsa en büyük artısı sürükleyici vede mükemmel olan oyunculukları...özelliklede yukarıdaki ''yaran''repliklerin sahibi Şevket Çoruh...yanı sıra tabii ki Emre Kınay,Yeşim Büber vede Ahmet Mümtaz Taylan'da çok iyi...daha ne olsun...normal hayatta tanımasam gerçektende amele sanırdım onları...ama bazı sıkıntı yaratan yerleri yok değil..mahallede kimse yaptıkları işten şüphelenmiyor...birde filmin sonu bitmemiş gibi...Ömer Vargı devam filmi için ne düşünür bilmiyoruZ ama film yinede son senelerin favorilerinden...tam eğlencelik bu arada müzikleride çok iyi....izlemeyenlere tavsiye..:)
kolaric
kolaric

24 Şubat 2004 tarihinde eklendi
filmi bu gece digitürkte izleme fırsatı buldum (filmin tvye bu kadar çabuk düşmesi de ilginç.) ve çok beğendiğimi söyleyebilirim. iddiasız, mütevazi, ufak bütçeyle çekilmiş şahane bir film olmuş.. emre kınay ve şevkey çoruh çok inandırıcı oynamışlar. dialoglar da çok gerçekçi.. ve tatmin edici bir senaryo. müziklerini de beğendim. 8/10. budur.
t-26
t-26

22 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
filmcilerde tozlu alt raflarda yer alan fakat bence son yıllardaki en güzel Türk filmlerinden biri.komedi ve dram mükemmel bi şekilde harmanlanmış,oyunculuklar dört dörtlük,konusu orjinal,verilmek istenen mesaj izleyiciyi sıkmadan,kasmadan verilmiş.zamanın nasıl geçtiğini anlamadım. mutlaka izleyin derim.8/10
beck31
beck31

4 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Filmi bu kadar geç izledigime hala inanamiyorum.Turk sinemasinda yerini iyi bir sekilde aldi diye dusunuyorum.Gerek oyuncu performanslari gerek gercekci ve ozgun senaryosuyla sıkılmadan izleyebileceginiz basarili bir yapim olmus.10/8
gskaltay
gskaltay

26 Ağustos 2005 tarihinde eklendi
bu kadar güzel bir filmi çok geç izlediğim için kendime çok kızıyorum gerçekten mükemmel bir film son zamanlarda yapılmış en iyi türk filmlerinden kesinlikle izlenmesi lazım...
onur-dersim
onur-dersim

20 Mart 2007 tarihinde eklendi
çok zefkle izledim bu filmi izlerken pek bisey beklemiyodum ama yanıltı beni tek emre kınay oldugundan dolayı izlemistim..ama film çok güzeldi izleyin