gerçekten çok güzel bir filmdi oyunculuklar çok güzeldi gerçekten harika bir filmdi amerikan filmlerine taş çokarıyor yalnız sonuna çok üzüldüm adamların bir suçu olmadığı halde adamları yakladılar inşallah inşaat 2 gelir. izlemeyenler mutlaka izlesin 8/10
Filmi bu kadar geç izledigime hala inanamiyorum.Turk sinemasinda yerini iyi bir sekilde aldi diye dusunuyorum.Gerek oyuncu performanslari gerek gercekci ve ozgun senaryosuyla sıkılmadan izleyebileceginiz basarili bir yapim olmus.10/8
Son zamanların en iyi türk filmi. Klasikler arasına girmeyi hakeden bir oyunculuk ve kurgu. Filmin sonu biraz havada kalmış. Ancak yine de istenileni veriyor.
Emre Kınay ve Şevket Çoruhun oyunculukları nefisti,filmin verdiği mesajda gayet kuvvetli,hernekadar finale doğru konu akıcılığını yitirsede sıkılmadan izlenebilecek Türk sinemasının iyi örneklerinden...10/7
Ben izlerken çok keyif aldım güzel ve kaliteli bir filmdi birazda komikti. İlginç insan manzaralarıyla dolu güzel bir filmdi ama hak ettiği ilgiyi bulamadı ne yazık ki.
oyuncularin tiyatro kokenli olmalarindan dolayi iyi performanslar ortaya koymalari, filmin en buyuk kozu olmus. Omer Vargi'nin oldukca mutevazi bir butce ve kadro ile kotardigi, neredeyse tek bir mekanda gecen 'Insaat', sinemamizin son yillardaki en iyi filmlerinden biri... (6/10)
Çok fazla filme ilgi duymadan, bir tesadüf sonucu izledim. Ama gerçekten değişik ve düşündürücü bir konu işlenmiş. Oyunculuklarda gayet başarılıydı. Türk filmleri epey aşama kaydediyorlar günümüzde.. Alkışlıyorum..
bu kadar güzel bir filmi çok geç izlediğim için kendime çok kızıyorum gerçekten mükemmel bir film son zamanlarda yapılmış en iyi türk filmlerinden kesinlikle izlenmesi lazım...
Ben Sudii 29 yaşındayım amealayıımm...özel zevklerim arasında kalıp yapmak,sıva yapmak,duvar örmek,çimento taşımak,işten kaytarmak...vs... -Ayşe aşı aş gibi, -Memeleri taş gibi, -Ayşe balkondan atlamış, -Memeleri patlamış...:) walla nolsun hiç bir şekilde diğer bir çok film gibi reklam kampanyası yürütülmemesine yada ne bileyim bir sürü karakteri daha doğrusu ana karakteri olmamasına rağmen çok eğlenceli bir filmmiş...özellikle mekan diğer arkadaşlarında dediği gibi yaklaşık 2 saat zarfında hep aynı mekan olsada olay örgüsü sizi hemen hemen hiç sıkmıyor diyebilirim...bu arada filmin bana kalırsa en büyük artısı sürükleyici vede mükemmel olan oyunculukları...özelliklede yukarıdaki ''yaran''repliklerin sahibi Şevket Çoruh...yanı sıra tabii ki Emre Kınay,Yeşim Büber vede Ahmet Mümtaz Taylan'da çok iyi...daha ne olsun...normal hayatta tanımasam gerçektende amele sanırdım onları...ama bazı sıkıntı yaratan yerleri yok değil..mahallede kimse yaptıkları işten şüphelenmiyor...birde filmin sonu bitmemiş gibi...Ömer Vargı devam filmi için ne düşünür bilmiyoruZ ama film yinede son senelerin favorilerinden...tam eğlencelik bu arada müzikleride çok iyi....izlemeyenlere tavsiye..:)
Beyazperde.com'da gezintiye devam etmek istiyorsanız çerezleri kabul etmelisiniz. Sitemiz hizmet kalitesini artırmak için çerezleri kullanmaktadır.
Gizlilik sözleşmesini oku.