Körlük
3,2

sercankoc
sercankoc

1 Eylül 2009 tarihinde eklendi
bomboş bir film, konu belki güzel ama senaryo havada kalmış. çok ama çok abartılmış bir cinsellik var filmde. gereksiz sahneler yer alıyor. neden kör oldular belli değil. kimi yerde sıkıcı bir yapım. 1/10
galateaaa
galateaaa

17 Haziran 2009 tarihinde eklendi
konu güzel fakat işin içinde şiddet ve aç gözlülük olunca samimiyetten uzaklaşıyor ve hafiften sıkıcı olmaya başlıyor, 2 saat verdikten sonra film dan diye bitti sanki son daha iyi bağlanabilirdi; herşeye rağmen farklı bir düşünüş biçimi olduğundan 7/10
Beyza
Beyza

9 Nisan 2021 tarihinde eklendi
Öncelikle tavsiyemdir ki kitabını okumadan filmi izlememeniz. Çünkü hayalinizde canlandırmadan izlemek biraz sıkıcı olabilir. Yorumların çoğunda mantıkdışı sahneler vardı denmiş. Zaten filmin konusu da çok mantıklı değil :) Yani zaten körlük bulaşıcı değil. Aslında anlatılmak istenen çok iyi anlatılmış tabi anlayana... Kısaca filmi tavsiye ederim ama önce kitabı okumanız daha güzel olacaktır :)
rsbeverlo
rsbeverlo

5 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Film berbat aman izlemeyin, hayatimda izledigim en kötü filmlerden biri. 10/0
begum8428
begum8428

3 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Filmi Bursa Film Festivalinde izleme fırsatım olmuştu, senaryosuna hayran kalmıştım. İnsanın film çıkışı kendine ben olsam ne yapardım sorusunu sorduran mükemmel bir film tavsiye ederim...
Murty
Murty

19 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Gerçekten çok rahatsız edici bi film, Ben zevk almadım...
anil-aygun-1991
anil-aygun-1991

16 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Hayatımda izlediğim en sıkıcı filmlerden biriydi... Tamamen zaman kaybı...
brannerjora
brannerjora

11 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
2001 yılında asker liğimi yaparken adana lı bir arkadsımdan alıp okudugm bir kitap idi . film e aktarılması bende dahada merak a ve heyecan a sebep oldu . tekrar okuyup seyretmek çok guzel olacağa benziyor.
mehmet ali eyyüpoğlu
mehmet ali eyyüpoğlu

15 Ağustos 2020 tarihinde eklendi
Söyleyeceğim tek şey kitabı okumadan filmi izlemeyin! Aksi halde film sizi hiçbir şekilde sarmayacaktır.
MELEK AYTIS
MELEK AYTIS

15 Eylül 2020 tarihinde eklendi
nnbjhknjlmönmabzcmhnkjemdsn fmd bmnbnbnbdsejkjmwwsdncbnnvdnwhagjsbvb nbvhvdggkkjhgfdsdfghjmmnbvczcvbnm nb
1prr
1prr

2 Mart 2010 tarihinde eklendi
ben hayatımda bu kadar mantıkdışı bir film izlemedim. ülkede bir bulaşıcı körlük başlıyor. bu körlüğe yakalanan kişiyer karantinaya alınıyor (doğal olarak ama gerisini duyun) karantiyana alındıkları yer, eski bir tımarhane,inanılmaz kötü şartlara sahip,yemek yok,temizlik yok,su yok.sanki bir suç işlemişler de,bir hücreye kapatılmışlar gibi.ve herşey bir kenara bu insanlar burada toplanmaya devam ederken, bir doktor bile yok filmde. bu durumu inceleyen,analiz eden,tedavi etmeye çalışan.yani insanlar kör oldukları için,ceza çekiyorlar.tıp namına en ufak bişey yok.yani kesinlikle izlemenize gerek yok.sadece bu mantıksızlıklardan sinirleriniz bozulur.
Nihan Nihal
Nihan Nihal

30 Nisan 2023 tarihinde eklendi
İlginç bri filim bence güzel dir inşaallah umuyorum spoiler:
hkgjgjgkgkjghkgjgjgkgkjgkjhkgjgjgkgkjghkgjgjgkgkjgkjlpylhgp
nslef
nslef

27 Kasım 2023 tarihinde eklendi
Merhaba filmi izlemedim acaba 2kitabinida okuyup öylemi izlemeliyim yani ikinci kitabida bitirmelimiyim