Vampirlerin Şafağı
2,3

naked-soul
naked-soul

1 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
yani film hakkında ne diyeceğimi bilmiyorum türüiçin korku-komedi demişler yanlız filmde ne korku var ne de komedi(tabi arada sırada konuşan hayvanları saymazsanız)filmden sıkıldım desem yalan olur ancak beğendiğimi de söylemiyorum...o açıdan bence çok merak ediyorsanız izleyin.5/10
sleepandream
sleepandream

21 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
bu filme giderken büyük umutlar beslememelisiniz korkma uğruna.ama eğlenceli ve oldukça geyik bir film olmuş.korku filmini beceremicez bari millet eğlensin mantığı olan bi kaç film daha olsa keşke.
ersinertan
ersinertan

16 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
Uzun zamandan beri izledigim en kötü film diyebilirim. hele o filmin başlarındaki bir elinde vazo ve çiçek bulunan adımın gölgesini sanki katilmiş ve elindekilerde bıçakmış gibi göstermeleri çok dumur etmişti bir an kendimi scary movie 'de sanmama neden oldu.
cemcantas
cemcantas

15 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
filmin geçtiği yer ve konusu iyi tasarlanmış ama 60lardan kalma saçma vampir filmi inanışlarına fazla bağlı kalınmış çok başarısız ve gereksiz ölçüde fantastik
akcali1
akcali1

9 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
imkn olsa 0 puan verirdim cok kotu bir film
burakbaskan07
burakbaskan07

8 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
Çok kötü bir film. Hem paranıza hem de zamanınıza yazık. Sıkıntıdan patladım sinema salonunda. Yarısında çıkmamak için kendimizi zor tuttuk.
darknessfuck
darknessfuck

8 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
filim sıkıcı değildi ama konu ve filim genel anlamda basit bir filimdi oyunculuk
uxxx
uxxx

7 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
Bence böyle iğrenç filmleri vizyona koymadan önce bir grup film uzmanı tarafından izlenip ondan sonra vizyona koyulup koyulmayacağına karar verilmeli. Beş para etmez bir para verdiğin paraya mı yoksa boşa geçen zamana mı acıyalım...
ashlee82
ashlee82

6 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
eğer korkmak için gidecekseniz yanlış bi seçim olur. bence korkmak için değil, gülmek için gidin :)
youngish
youngish

3 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
Ya bir vampir filminde komedinn ne isi var? Ne alakaya maydonoz bi olaydir bu. Ayrica kirmizi haplar falan yeni degil kullanilmis ögeler. Yenilikci olduguna inanmiyorum
ilsalaron
ilsalaron

2 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
Son zamanlarda İskandinav sinema sektörü özellikle de İsveç çok ciddi anlamda Korku filmleri çıkıyor bunlar hakikaten başarılı oluyor. Genelde benim gördüğüm kadarıyla İsveç korku filmleri temel olarak ABD’de yapılan teen-slasher tarzı filmlerini temel olarak baz alıyor ancak Japon, G.Kore Korku filmleri gibi kendine özgün bir formatta yapıyor bunu, yani belki İsveç korku filmleri salt Uzakdoğu korku filmleri gibi tam henüz özgün değil, ancak yine de onlar gibi başarılı filmler çeviriliyor. Bu filmde temelde öyle bir film, üstelik bu sefer fantastik bir karakter olan vampirler temel alınmış. Film, ilk yarıda gerçekten çok çok iyi, hatta iddia ediyorum Blade sonra seyrettiğim en iyi vampir filmlerinden biri diyebililirim. Herşey ilk yarı gerçekten iyidi kurgu, hikaye, çekimler. Ancak, ikinci yarı bana göre yönetmen Banke müthiş bir hata yaptı, filmin adına yakışır (!?) bir şekilde 'Vampilerin Şafağını' sanırım George Romero’nun 'Zombilerin Şafağı' ile karıştırdı ve birdenbire Vampirler ile ilgili film ikinci yarıda Zombiler ilgili bir film halini aldı adeta. Sanırım Banke ikinci yarıda Vampirlere Zombi etkisini vermek istemiş ve temel olarak George Romero’nun kült filmini baz almış ama olmamış kere olmamış, bu aynen bana göre süt ile limon karıştırmak gibi. Maalesef tabii o güzelim ikinci yarıda resmen kopuyor, halbuki Zombi olayına hiç girmese haftanın filmi bile olurdu. Ancak, yine de ilk yarı hatırına 7 veririm bu filme 10 üzerinden.
rorschach
rorschach

2 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
Filmden çıktıktan sonra; "neydi şimdi bu", "Ayırdığım zamana yazık", "gerçekten kötüydü" dedirten bir film. İnsan 94'de çekilmiş bir filmin(İnterviem With The Vampire) Kalitesinde bir filmin günümüze kadar çekilememiş olmasına üzülüyor.Çok vasat bir film 10/4