film çok uzun ama, o kadar uzun bir hikaye anlatmıyor. geneldde 3 kişinin etrafında gelişen olaylar, tek bir geceye odaklı bir hikaye. ilginç mi? evet, muhteşem mi? hayır.
Gerçekten çok güzel bir film duyguları,hisleri,oyunculukları herşeyi ile güzel bir yapıt izlerken bazı yerlerde gülüp bazı yerlerde aglıyabiliyorsunuz film budur:) herkeze tavsiye ederim.
Buruk bir sızı... içinizde bir yerde o acı sizi eğer bulduysa boğazınızın düğümlenmesine ve göz yaşlarınıza engel olamayacaksınız . Keşkelerin soluksuz kaldığı Acımasız kaderin en sert ekrana yansımış hali bu film. James Mcavoy'un performansının kalbinize dokunmama şansı yok.
güzel film. hemde çok. ama filmden kopmamak lazım. carolinin mandolini, sibirya berberi, aşk ve gurur benzeri romantik ve sürükleyici. eylenmeye değilde ağlenmeye sinemaya gidenler için. yanımda izleyen bile bir çok kişi sıkıldı anlamıyorum. romatik bir film manzaralar, seneryo ve oyunculuk harika. benim yorumum... puanım 10/9.iyi seyirler
beyazperde de bukdr ii puan alıpta begenmedıım pek film olmamıştı ama bu film gercekten cokk kötü aşırı derecede sıkıcı konular arasında baglantı pek kurulamamış bu filmmin neden bu kdr puan aldıgını ve izlendıını alıamadım şmdiye kdr sonuna kdr izlemedımm pek film olmamştr ama bu filme dayanamadım gerckten klişelerle dolu, sıkıcı,izlenmeye degmiecek bi film sonunu getirenlere helal olsun
Olaganustu bir film degil,klasik bir ask filmi,farkli kilinmaya calisilmis yasanilan talihsiz olayla.Gitmeyin demem ,mutlaka gidin de demem,ask filmi izlemek ve bol bol aglamak istiyorsaniz gidin derim.Ciddi bir kopukluk var bazi sahnelerde ama genele cok yansimamis,yani genelde akici ve aska dair gormek isteyebileceginiz tum guzel sahneler bu filmde mevcut...
gerçekten cok duygusal insan üzerinde etki bırakıyo film sonu herşeyi pekiştiriyo film sonuna kadar akıllarda soru işareti kalıyo tek kelimeyle mükemmel