Kefaret
4,1

semaver
semaver

9 Kasım 2007 tarihinde eklendi
çok güzel ve etkileyici bir film. oyuncular çok iyi, yönetmende . izlemenizi tavsiye ederim uzun süre etkisinde kalacağınız bir film.
mustianapolis
mustianapolis

21 Ocak 2008 tarihinde eklendi
beğenilmeyecek bir film değil. sonu klasik sonlardan farklı. hikaye oldukça etkileyici. oyunculuk iyi. hele o daktilo sesi hala kulaklarımda...
s-u-danfaydalibilgiler
s-u-danfaydalibilgiler

18 Nisan 2009 tarihinde eklendi
film çok uzun ama, o kadar uzun bir hikaye anlatmıyor. geneldde 3 kişinin etrafında gelişen olaylar, tek bir geceye odaklı bir hikaye. ilginç mi? evet, muhteşem mi? hayır.
ruby99
ruby99

24 Şubat 2011 tarihinde eklendi
Kesinlikle izlenilmesi gereken bir dram..
monster-emre
monster-emre

27 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Gerçekten çok güzel bir film duyguları,hisleri,oyunculukları herşeyi ile güzel bir yapıt izlerken bazı yerlerde gülüp bazı yerlerde aglıyabiliyorsunuz film budur:) herkeze tavsiye ederim.
Sevdem k
Sevdem k

12 Mart 2019 tarihinde eklendi
Buruk bir sızı... içinizde bir yerde o acı sizi eğer bulduysa boğazınızın düğümlenmesine ve göz yaşlarınıza engel olamayacaksınız . Keşkelerin soluksuz kaldığı Acımasız kaderin en sert ekrana yansımış hali bu film. James Mcavoy'un performansının kalbinize dokunmama şansı yok.
ondersumen
ondersumen

26 Şubat 2008 tarihinde eklendi
güzel film. hemde çok. ama filmden kopmamak lazım. carolinin mandolini, sibirya berberi, aşk ve gurur benzeri romantik ve sürükleyici. eylenmeye değilde ağlenmeye sinemaya gidenler için. yanımda izleyen bile bir çok kişi sıkıldı anlamıyorum. romatik bir film manzaralar, seneryo ve oyunculuk harika. benim yorumum... puanım 10/9.iyi seyirler
sapkan
sapkan

20 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
beyazperde de bukdr ii puan alıpta begenmedıım pek film olmamıştı ama bu film gercekten cokk kötü aşırı derecede sıkıcı konular arasında baglantı pek kurulamamış bu filmmin neden bu kdr puan aldıgını ve izlendıını alıamadım şmdiye kdr sonuna kdr izlemedımm pek film olmamştr ama bu filme dayanamadım gerckten klişelerle dolu, sıkıcı,izlenmeye degmiecek bi film sonunu getirenlere helal olsun
asdot
asdot

4 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Olaganustu bir film degil,klasik bir ask filmi,farkli kilinmaya calisilmis yasanilan talihsiz olayla.Gitmeyin demem ,mutlaka gidin de demem,ask filmi izlemek ve bol bol aglamak istiyorsaniz gidin derim.Ciddi bir kopukluk var bazi sahnelerde ama genele cok yansimamis,yani genelde akici ve aska dair gormek isteyebileceginiz tum guzel sahneler bu filmde mevcut...
harbi-ist86
harbi-ist86

7 Mart 2008 tarihinde eklendi
bence bu sine puan bu filme fazla.öle süper bir film deil ama izlenilebilir bir film ama öle çok şey beklemeyin bu filmden izlerken.
ibrahim12312
ibrahim12312

27 Ekim 2007 tarihinde eklendi
bence keira knightley varsa kesinlikle izlecek bir filimdir
fenerlifatih42
fenerlifatih42

4 Ocak 2008 tarihinde eklendi
filmin başları ilk 50 dk biraz sıkıcı olabilir ama ikinci 50 dk dan itibaren gözyaşlarınızı tutamıyorsunuz
noyanharunnehar
noyanharunnehar

27 Mart 2008 tarihinde eklendi
film beni çok etkiledi sonunda ağzım açık bakakaldım ve gerçekten çok çok beğendim..
hardserdar
hardserdar

8 Kasım 2007 tarihinde eklendi
gerçekten cok duygusal insan üzerinde etki bırakıyo film sonu herşeyi pekiştiriyo film sonuna kadar akıllarda soru işareti kalıyo tek kelimeyle mükemmel
bliss-222
bliss-222

28 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Film başlarda fazla sürükleyi değildi fakat o müthiş finali herşeye bedeldi.Etkisinden kurtulmak gerçekten zor oldu.Fİnali için bile izlenmeye değer..