beyazperderemaker
4 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Aldığı puandan ötürü etkilenip seyrettim filmi. Son 20 dakikaya kadar o kadar sıkıcı bir şekilde ilerledi ki film izlemekten vazgeçmeyişim (bu kadar insan yüksek puan vermiş vardır bi bildikleri ) oldu. Filmin sonu güzeldi evet iyi bağlamışlar mantıksız olaylar döngüsünü. Ancak filmin sonunda benim çıkardığım en büyük ders zevler ve renkler tartışılmaz ve çoğunluğun sevdiği her film güzel değildir oldu. Sizde bu filmin yüksek puanına ve iyi eleştirilerine kanıp seyredekseniz dikkatli olun, sizi uzun ve sıkıcı bir film bekliyor eğlenmeyi asla düşünmeyin.
Olaganustu bir film degil,klasik bir ask filmi,farkli kilinmaya calisilmis yasanilan talihsiz olayla.Gitmeyin demem ,mutlaka gidin de demem,ask filmi izlemek ve bol bol aglamak istiyorsaniz gidin derim.Ciddi bir kopukluk var bazi sahnelerde ama genele cok yansimamis,yani genelde akici ve aska dair gormek isteyebileceginiz tum guzel sahneler bu filmde mevcut...
Kuşkusuz bu yılın en iyi filmlerinden biri.. Tek kelimeyle harikulade bir film.. Oyunculuklar tartışılmazdı...Film bittiğinde ekrana öylece bakakaldım.. Etkilenmemek mümkün değil..
Herkesin düşünce ve zevkleri farklıdır, ama eğer, Pride and Prejudice ve Becoming Jane 'i beğendiyseniz, bu filmi kesinlikle çok beğenirsiniz, ve hatta bence ikisinden de iyi olmuş. Görsel açıdan olsun, müziklerle olayların bağlanışı olsun, çok güzel ve duygusal bir film olmuş. Herkese tavsiye ederim!
bende bu filmi sinemada izlediğim için çok pişmanım..geçişler çok kötü ayrıca.film bu kadar uzun yapmak için baya bi kasmışlar yani.ilerlesin diye yalvarıyosunuz nerdeyse..
bence berbat ötesi bir filmdi.kesinlikle tavsiye etmiyorum.ne bir duygusallık var ne konu bütünlüğü.sahneler de birbirinden oldukca kopuk.kısacası 10 üzerinden 4
aşk ve gurur'la karşılaştırılmayacak kadar kötü bir film.Konu çok havada kalmış ve çok fazla git gel var buda konu arasında bağlantı kurmayı zorlaştırıyor.Konun işlendiği sahnelerde zayıf kalmış.Beklediğimi bulamadım hayal kırıklığına uğradım.
arkadaslar film bence izledigimiz laylaylom filmlerden farklı bir şekilde bize sunuldugundan kopuk geliyor. filmi izledim ve kesinlikle harikaydı şiddetle tavsiye ederim
Herkesin kaldıramayacağı bir film. Duygu yuklu, guzel bir film kefaret. Eger olaylara bir aşıkın gozunden bakabilme hassasiyetiniz varsa, kacirmayin derim.
film hakkında çıkan yorumları okuyarak ve filme verilen yüksek puana bakarak gittim, sonuç: tam bi hayalkırıklığı. Ne idüğü belirsiz, müziği bile güzel değil. Konusu çok çok saçma bi kere. 10 üzerinden zar zor 5!