Tarık Kiziltay
1 değerlendirme
28 Mart 2021 tarihinde eklendi
Bu pazar gösterilen dizide başkası tarafindan vurulan kadına yaklaşıp yarasini tedavi ederken elindeki silahı almak ne demek.? Böyle bir senaryo olamaz .Biz salakmiyiz.yuh yani ..Biraz inandırıcı olsun yaptığınız film çok saçma .kim alıp sipitir atar silahı .Enayimi kadın.? Hemen başka kanala geçtim.ayiptir ayıp ayıp...
Malesef hayal kırıklığına uğradım detay vermem spoiler olduğu için yazmayacağım ama daktilo sesi ve sürekli ağır ağır okunan mektuplardan sıkıldım ben. 40 dakikalık filmi uzatmış da uzatmışlar bence zaman kaybı malesef.
film ruh halinizi sarsan,üzerinizden uzun zaman gitmeyecek bir etkiye sahip.adeta insanın içine oturuyor.kullanılan müziklerde dahice seçilmiş bence.daktilo seslerinin verdiği ambians çok hoştu gerçekten.ve de sonu seyirciyi şaşırtan tarzda.bu türü sevenlerdenseniz eger eminim yeterince tatmin olacaksınız bittiğinde.
puana çok şaşırdım.çok basit işlenebilcek bir romantizmi bile inandırıcı kılamadı bana.daha çok bir erotizm karşı koyamayış vardı arada.olaylar ise birbirinde çok kopuk.yani filmde bir bütünlük yok.kitabını okumadım fakat daha iyi olduğuna eminim.çünkü klasik bir kitaptan uyarlama filmi olmuş üstüne hiç bişi konulamamış
Filmin aldığı yüksek puan beni şaşırttı doğrusu.Filim yaklaşık 2 saat sürüyor.Bu 2 saatin, 1 saat 45 dakikası 10 üzerinden 3 etmekle birlikte geri kalan 15 dakikası kısmen 10 üzerinden 8 eder.Filmi izlerken 1 saat 45 dakika ne kadar sıkılırsınız ve ızdırap çekersiniz onu bilmem.Kısacası 15 dakikalık bir film olmakla birlikte yönetmenin daha önce çekmiş olduğu Aşk ve Gurur filmi ile karşılaştırılamaz bence.O daha sürükleyiciydi.
film çok uzun ama, o kadar uzun bir hikaye anlatmıyor. geneldde 3 kişinin etrafında gelişen olaylar, tek bir geceye odaklı bir hikaye. ilginç mi? evet, muhteşem mi? hayır.
Arkadaşlar filmi az önce izledim ve sıcağı sıcağına yorum yapmak istiyorum. Birincisi filmi izlerken çok ama çok sıkıldım. Filmin konusu farklı ama aşk ve olaylar iyi işlenmemiş. Farklı bir film izlemek isterim diyenler buyursun ama garanti ediyorum yaklaşık 120 dakika süren filmin aşağı yukarı 100 dakikası sıkılmakla geçecek. Son 20 dakka izleyiciyi şaşırtmak istemişler ama bence olmamış. Bence zamanınızı daha iyi filmler için harcayın. Geçen iki saatime üzüldüm açıkçası film hayal kırıklığıydı...
ben izlerken yoruldum açıkçası. konu gerçekten güzel ancak çok ağır işlenmiş. Film zaman zaman sürüklüyor ama sonuna kadar devam etmeniz için kafanızın boş olması gerekli. Yoksa sıkılabilirsiniz.