Kefaret
4,1

noyanharunnehar
noyanharunnehar

27 Mart 2008 tarihinde eklendi
film beni çok etkiledi sonunda ağzım açık bakakaldım ve gerçekten çok çok beğendim..
fatos350000
fatos350000

16 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Filmi dün akşam izleme şansına sahip oldum ve beni gittikçe içine sürükledi gerçekten güzeldi duygusal filmleri sevenler mutlaka izlesin derim
audrey-tautou
audrey-tautou

13 Ocak 2008 tarihinde eklendi
muhteşem bir filmdi..arkadaki daktilo sesinin çıkardığı etkiden tutun,filmin sountrackiyle,keira knightleyin'in güzel yeşil elbisesiyle,kütüphanedeki sevişme sahnesiyle, 13yaşındaki brion'in kocaman mavi gözleriyle,robbie'nin savaştaki haliyle ve o "come back..come back to me"repliğiyle film hafızama kazınmış durumda! oyunculularıyla filmin genel akışıyla görüntü yönetmeniyle her şeyin ayrıntıyla kurgulandığını düşünüyorum..yürek burkan sonuyla da ayrıca unutulmaz!hatta diyebilirim ki atonement sayesinde joe wright favori yönetmenlerimden biri halie geldi..
tugcekutlu
tugcekutlu

21 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Heyecanla bekliyorum...Hikaye müthiş.Buna ek olarak hem Keira'nın hem de James'in İngiliz dönem filmlerinde ne kadar başarılı olduklarını biliyoruz.Yani rüya gibi bir eşleşme...26 Ekim bir an önce gelsin...
ro-manyak
ro-manyak

21 Mart 2008 tarihinde eklendi
Kusursuz kelimesine yeni anlamlar katıyor bu film.....
gameovermee41
gameovermee41

17 Kasım 2007 tarihinde eklendi
arkadaslar film bence izledigimiz laylaylom filmlerden farklı bir şekilde bize sunuldugundan kopuk geliyor. filmi izledim ve kesinlikle harikaydı şiddetle tavsiye ederim
blinkndie
blinkndie

14 Ocak 2008 tarihinde eklendi
film kesinlikle izlenmeyi hakediyor.
yapılan eleştirilerde, kaçırılan noktaların olduğu anlaşılıyor. olaylarda hiç bir kopukluk yok.anatemanın bir çocuğun yalanı, yada hatası üzerine kurulması olayın şiddetini azaltmaz. ayrıca 3 günlük bir ilişkiden ibaret bir aşk inandırıcı gelmedi yorumu tamamen yanıltıcı. yaşanan aşk üç günlük değil. kişilerin ilişkisinin 3-5 dakikalık bir süreç içinde yansıtılması, 3 günlük çıkarımına neden oluyorsa koca 5 yılın 2 saat içinde yansılıtmasına daha çok şaşırılması gerekirdi. senenin en güzel filmlerinden birini, hatta en güzelini kaçırmayın derim.