plusbat
3 Mart 2005 tarihinde eklendi
Sinan Çetine yakışan bir film. Özellike filmin işlediği konu yaptığı göndermeler çok güzel olmuş. Oyuncu seçimide çok iyiydi. Bence Son yıllarda çekilen en iyi türk filmlerinden biri
filmi daha önce sinemada seyretmiştim. bugün tv de birkez daha seyrettim. bence son yıllardaki en iyi senaryoya sahip türk filmi. okan bayülgenin performansı da muhteşemdi.
sevgili senarist adlı şahıs.burada saçma sapan yazılar yapacağına film hakkında bilgi verseydin.ee olmadı aşağıdaki yazınıda okudum.SEN KİMSENİN ZEVK''İNE LAF ATAMAZSIN.sen seviyorsan bende semek zorunda değilim.sevgilerimle
KÖTÜ UCUZ BASİT AMATÖR BAYAĞI YALAKA KABA BERBAT KİRLİ ÇÜRÜK VE ADİ bir film...en çok da müjde ar''a yazık..kaç yıllık kariyer ve karizma 90 dakikada tuzla buz..çok yazık..sinan çetin''in hazırkart reklamını 90 kez ardarda izlemeyi tercih ederdim..