Komser Şekspir
3,6

l-i-l-a-H
l-i-l-a-H

19 Aralık 2010 tarihinde eklendi
Kadir İnanır ı, kraliçe kıyafeti içinde görebileceğiniz tek komedi...
potasyum
potasyum

5 Kasım 2005 tarihinde eklendi
film müthiş duygusaldı,,kadir abi duygulandırdı beni film çok damardan bir film,türkiyede jön yok diyenler kadir inanırı unutmuş olmalı,,
HAMLET1980
HAMLET1980

13 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
film çok iyi kadir inanır ve okan bayülgen çok ii oynamış ama şu pelin batunun konuşmaları filmde hiç anlaşılmıyor. yaoksa film çok kral
burcuhazal
burcuhazal

11 Kasım 2006 tarihinde eklendi
ya beni tek ağlatan film bu nasıl ağlamıştım ama babam ve oğlumu izledim oda çok güzeldi ama bu film kadar ağlamadım onda da
cihanayger
cihanayger

2 Kasım 2006 tarihinde eklendi
duygu yüklü bir film güzel türk filmlerinden..
klace
klace

15 Aralık 2001 tarihinde eklendi
bu filme nasıl kötü deniyor şaşıyorum size ya.hayatınızda böyle bir türk filmi izledinizmi siz ya.kadir inanırın oyunculuğumu kötü.bence kadir inanırın bu filmdeki oyunculuğu hollyvood standartlarının üstünde.kadir inanır zaten kendini kanıtlamış bir aktör.o türkiyenin gelmiş geçmiş en iyi oyuncusu.bu film nasıl beğenilmez ya.hayatımda izlediğim en iyi türk filmi.ve daha iyisinide izleyeceğimi sanmıyorum.oyunculuklar harika herkes hakkını vermiş.kadir abime parantez açmak lazım onun oyunculuğu insan üstü.siz ne anlarsınız filmden be.gidin jet lee yi jackie chanı izleyin.sizin değer yargılarınız bunlar.sinan çetin ellerine sağlık.
mesut82xx
mesut82xx

15 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
Gelmiş geçmiş en iyi senaryolardan biri yıllarca eskimeyecek muhteşem bir yapıt hatta başyapıt oyunculuk yonetmenlik ve sıradışı senaryo işte size harika bir yemek!
scirak5
scirak5

15 Aralık 2007 tarihinde eklendi
gercekten son yılların en guzel en anlamlı fılmı kadır ınanırın harıka kusursuz oyunculuguda fılmın artısı defalarca ızlenır
arifk85
arifk85

27 Mayıs 2005 tarihinde eklendi
bu film çok farklıııııı hala izlemeyen varsa tvde yayınlanır yine beklesin ve izlesin benden demesi