Tepenin Gözleri 2
3,3

fatos790
fatos790

30 Mart 2007 tarihinde eklendi
tamam ilk film çok güzeldi bence de abuk subuk korku filmleri yanında müthişti hatta ama bu filmi testere ile karşılaştıranlara gülerim sadece,testere bu filme 3 beden büyük gelir...
cagdasbayat
cagdasbayat

22 Nisan 2007 tarihinde eklendi
İlk film benim için daha güzeldi.Filmdeki mağara çekimleri güzel olmamıs,hiçbir şey anlaşılmıyor bu yüzden ama yinede güzel sayılabilir.
ahmet-kececi
ahmet-kececi

24 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Filmin kısalığı haricinde herhangi bir mesele yok. Bir devam filmi olarak ilki kadar sağlam değil yalnız. Bu arada "sektör 16" doğrulanana kadar daha ne kadar uzatacaklar bu öyküyü merak ediyorum!
neehot
neehot

27 Ekim 2007 tarihinde eklendi
film ıyı bence yukses seste bu gıbı fılmlerde tırsma etkısı yapıyor...bence ızlenmesi gerens seri filmlerden bı tanesi.10/8
postami
postami

12 Kasım 2007 tarihinde eklendi
bence ilkine göre daha güzel ilkini hiç beğenmemiştim ama bu daha iyi olmuş biraz savaş tadında daha iyi 3.sü de gelecek kesin gitgide güzelleşiyormu ne film filmde en iğrendiğim kısım ise o dil sahnesiydi izleyenler bilir
nakata-10
nakata-10

20 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Dun ızledım fılmı ve tek telımeyle sıkıldım...Ve o Amerıkalı askerlerin halını gorunce bunların nasıl Super Guc oldugunu hala anlamıs degılım:-)Fılm olarak fazla birşey vaad etmıyor.Bırkac sahnede ses efektlerıyle yerınden zıplatmayı basaran fılm bol vahset sahnelerıyle kısa zamanda unutulacakların arasında yerını alır...
filmdenanlar
filmdenanlar

21 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
1. filme göre oldukça zayıf kalmış yinede türünün izlenilesi filmlerinden biri.
sinema
1 ziyaretçi
17 Temmuz 2014 tarihinde eklendi
İlk film bundan daha iyiydi. İlk filmde yaratıklar daha zekiydi konuşabiliyorlardı bu arada tecavüz sahnesi biraz ağır geldi... 7/10
yunusksk
yunusksk

14 Ekim 2008 tarihinde eklendi
filmin yarısından fazlası madende gectigi için adam gibi bişey belli olmuyor bence kötü olmus ilki cok güzeldi
diba9493
diba9493

8 Mart 2008 tarihinde eklendi
1.sini izlemediğim halde gayet zevk aldım bence güzell
puduhepa87
puduhepa87

12 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Çok kötü Çok basit bir filmdi!Bana tavsiye edildiği için izledim berbar çıktı
frizell
frizell

25 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Mutant insan görmekten bıkmadıysanız seyredin. Rezalet
Bayİsa10
Bayİsa10

20 Eylül 2021 tarihinde eklendi
Filmi yıllar önce izlemiştim gerçekten mükemmel bir film içerdiği gerilim ile filmin içine giriyosunuz zaten
Bol gerilim içeren bu film izlenmeyi hakediyor
Puanım 10/8.5
jackalyus
jackalyus

7 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Zaman Kaybı...
sinema-com
sinema-com

29 Kasım 2010 tarihinde eklendi
1. film çok daha güzeldi ama bu abuk subuk senaryosu çok kötü bir film olmuş bence