Bilgisayar oyunu gibi bisey.piyasada soyle izledinmi yerinden hoplatan korku filmi son yillarda yok denecek kadar az bizde iste bunlara bakiyoruz napalim 6.5/10
İlk filmin kalitesizliğinin bir adım ileriye gidememiş hali. İlk film yeterince kötüydü zaten. Seriyi bitirebilmek adına bu filmede katlandım. Siz yapmayın derim.
bence ilkine göre daha güzel ilkini hiç beğenmemiştim ama bu daha iyi olmuş biraz savaş tadında daha iyi 3.sü de gelecek kesin gitgide güzelleşiyormu ne film filmde en iğrendiğim kısım ise o dil sahnesiydi izleyenler bilir
İlk film korku-gerilimden çok aksiyona yakındı.Bunda ise becerilememiş bir gerilim izliyoruz.Kötü senaryo ve oyunculuklar,içi boş karakterler,rahatsız edici bir şekilde gözümüze sokulan Amerikan milliyetçiliği gibi bu türden alışık olduğumuz şeyleri izlerken Mutant ailenin hareketlerine gülmeden edemiyoruz.Üçüncüsünün çekilmesine hiç gerek yok.
ilk filmin kaldigi yerden devam ediyor gibi gozukuyor ama cok anlamsız olaylar oluyor ve bence bidolu boşluk var cekimlerde.korku sahneleri bile etkileyeci degil.oyuncular sanki tatile gitmis gibi rahat davraniyorlar,oranin tehlikeli oldugunu bilmelerine ragmen anlamsizca kendi başlarına dolasiyorlar.ilkine gore cok kotu...
yalvarıyorum bu filme iyi bir yorum yapmayın yaa bu kadar saçma olamaz yaa bu adamlar ucube olanlar amma teknolojiyi biliolarmış be helal olsun yapmayın arkadaşlar pişman olursunuz kız arkadaşım ile gittim kendimden utandım yaa