Tepenin Gözleri 2
3,3

sinema
1 ziyaretçi
17 Temmuz 2014 tarihinde eklendi
İlk film bundan daha iyiydi. İlk filmde yaratıklar daha zekiydi konuşabiliyorlardı bu arada tecavüz sahnesi biraz ağır geldi... 7/10
jenerix .
jenerix .

18 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
Korku filmi ama ben hiç korkmadim çok igrenç bir film izlerken midem bulandi çokta gereksiz bir film izlensede olur izlenmesede...
karakartaltevfik
karakartaltevfik

9 Şubat 2010 tarihinde eklendi
İlk filmden sonra çekilen bir devam filmi karşımızda.Bu sefer Amerikan Ordusu bu bilinmeyen bölgeye gelmekte ve bu mutant canlılarla karşılaşmakta.Devam filmine nazaran iyi olduğunu ve süpriz bir sonla bittiğini söyleyebilirim.Ben ilk filmdeki tadı aldıktan sonra devamınıda izledim tabii.Bu filmede 10 üzerinden 7.5 verdim.
yunusksk
yunusksk

14 Ekim 2008 tarihinde eklendi
filmin yarısından fazlası madende gectigi için adam gibi bişey belli olmuyor bence kötü olmus ilki cok güzeldi
Ilknur K
Ilknur K

29 Eylül 2008 tarihinde eklendi
1.si daha iyiydi tabi. burada mutanlar fazla göz önündeydi. o yüzden gizemleri biraz sönmüştü. Ancak vahşet yine devam ediyor. belki bu sefer bir aile değilde askeri grup orada olduğu için bizi pek etkilemedi. ama bir çok sahne ve tecavüz sahnesi dayanılmazdı. bu arada tepenin gözleri serisi 70lerin filmi olduğu için hiç bir filmin takliti değildir. bilmeyenlere duyrulur. 10/7,5
filmdenanlar
filmdenanlar

21 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
1. filme göre oldukça zayıf kalmış yinede türünün izlenilesi filmlerinden biri.
alba42
alba42

25 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
İlk film den kötüydü.Ama bu filmin kötü oldugu anlamına gelmez.İlk film daha heyecanlıydı.
teenyoung
teenyoung

24 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Bu Filmde Güzel Ama Tepenin Gözleri 2 Daha Dehşet İkisini Arka Arkaya İzledim Ve Kıyasladığımda 2.si Daha Dehşet İzlenmeye Değer Filmlerden 7/10...
enmerkar
enmerkar

12 Mart 2008 tarihinde eklendi
1. sinide izlemiştim ona göre daha güzel olmuş denilebilir.. seyirlik...
automne24
automne24

23 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Film cehenneme 1 kala ile korku kapanı karışımı bir film.Korku ve gerilim efektleri güzel konu ise maalesef sıradan ve bitiş çok kötü. Daha orijinal bir son olabilirdi ama bu tarz filmleri bitişleri zaten hep benzer oluyor. Seyretmeye değer mi evet değer ama çok fazla beklenti olmamalı
cbndnz
cbndnz

11 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Merhaba,
Kesinlikle fevkelade değil,bi kere mutantların sürekli göz önünde bulunması filmin kalitesini ayaklar altına alıyor.Yine her zamanki gibi pek başarılı olmayan korku filmlerinden diyorum.
Saygılar...
Ümit B
Ümit B

4 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Ilk filmde gizem hakimdi, bunda ise aksiyon ön planda. Basarili bir yapim oldugunu söyleyebilirim.
winner44
winner44

10 Kasım 2007 tarihinde eklendi
ilk filmin yanında gerçekten çok sönük kalmış yinede filmin başları güzel fakat sonlarına doğru biraz saçma olmuş bide çok karanlık sahneler var ne olduğu anlaşımıyor
Mertkan05
Mertkan05

23 Ekim 2007 tarihinde eklendi
ilkinin yerini tutmamış ama yinede güzel yapmışkorku kapanı II filminin bir benzeri olmuş birazda basit olmuş izlemee deger
odinhan
odinhan

2 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Senaryonun ilk filme bu kadar sadık kalması hiç hoş olmamış..Çöle bu sefer Carter ailesi değil de ABD askerleri geliyor.Muhabbet aynı-sonuç aynı olunca ilk filmin heyacanı bu filmde olmuyor maalesef.