Tepenin Gözleri 2
3,3

cine-di-paradiso
cine-di-paradiso

20 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
ilki kaliteli bir yapim idi...
ikincisi ise, idare eder.
ouguro
ouguro

9 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
bence film harikaydı baya bi gerildim herkese tavsiye dederim diğer arkadaşların bi korku filminden daha ne beklediklerini merak ediyorum.
duygu-1993
duygu-1993

26 Haziran 2007 tarihinde eklendi
filmi izlerken sıkılmadım ama yinede pek iyi değildi;bence birinci film buna basar yinede berbattı demicem ama çok daha iiyi olabilirdi...
the-o-c
the-o-c

24 Haziran 2007 tarihinde eklendi
bu senenin en iyilerinden bir diğeri devamını sabırsızlıkla bekliyorum
ahmet-kececi
ahmet-kececi

24 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Filmin kısalığı haricinde herhangi bir mesele yok. Bir devam filmi olarak ilki kadar sağlam değil yalnız. Bu arada "sektör 16" doğrulanana kadar daha ne kadar uzatacaklar bu öyküyü merak ediyorum!
HAMLET1980
HAMLET1980

23 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
merakla bekliyordum değmiş bence birinciyi hiç aratmıyor izlemnizi öneririm
zagaroglu
zagaroglu

21 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
film gayet güzel arkadaşlar.nie bu kadar eleştiri aldı anlamadım 1. sinden daha fazla kan ve iğrençlikler vr.filme giderken fazla yemek yemeyin, kusabilirsiniz
erol2360
erol2360

20 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
arkdaşlar kesinlikle burda kötü yorum yapanlara bakmayın filim harikanın da harikası çok güzel yapılmış ve ürpertici konusu çok güzel kesinlikle 1 dakka biel sıkılmayacıgınız bir filim her anı merak uyandırıyor ve buda benden size kıyak olsun filimi izlediigm için söylüyorum filimin devamı var yani 3 filimde artık seneye çıkar sanırım sonu devam gibi bitti kesin var yani bence hayatta kaçırılmıcak filim burdaki yazılara bakıp bende gitmicektim kötü dmişlerdi ama ben inat ettim gittim iyikide gitmişim hakikaten süper bir filim kesinlikle gidin ii seyirler
ksasasa
ksasasa

19 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
bence ilk film idare ederdi bu filmde idare eder eğer zamanınız varsa gidin..
cagdasbayat
cagdasbayat

22 Nisan 2007 tarihinde eklendi
İlk film benim için daha güzeldi.Filmdeki mağara çekimleri güzel olmamıs,hiçbir şey anlaşılmıyor bu yüzden ama yinede güzel sayılabilir.
jigsaw88tr
jigsaw88tr

8 Nisan 2007 tarihinde eklendi
ilki olaganustu idi kincisi de oyle olacak gibi bekleyelim gorelim
refractory-srk
refractory-srk

3 Nisan 2007 tarihinde eklendi
fragman müthiş, ilk filmide izlediğimde way be ben bu filmi nasıl izlememişim? diye hayret etmiştim (:
fatos790
fatos790

30 Mart 2007 tarihinde eklendi
tamam ilk film çok güzeldi bence de abuk subuk korku filmleri yanında müthişti hatta ama bu filmi testere ile karşılaştıranlara gülerim sadece,testere bu filme 3 beden büyük gelir...
jamesbond-2
jamesbond-2

28 Mart 2007 tarihinde eklendi
ilkini izlemedim ama bunu izlemeyi düşünüyorum fragmanını gördüm hoşuma gitti.
trance-159
trance-159

27 Mart 2007 tarihinde eklendi
Filmin ikincisi gercekten ilk filme göre daha korkutucu ve heyecan verici sinemada koltuklarınızda rahat oturamıyacağınız kesin izlenmesi gereken film derim ben...