Meleğin Düşüşü

bulutender
bulutender

23 Aralık 2006 tarihinde eklendi
izlediğim en güzel türk filmlerinden biri amrecina pastası türü filmleri seven sizler tabiki beğenmeyeceksiniz bu filmi
ffergan
ffergan

2 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Kötüydü film,entellektüel yorumlara gerek yok olmamış işte,Nuri Bilge Ceylanla kıyaslamayın,Nuri Bilge Ceylana yazık!Onun filmleri daha kaliteli!
mehmeterece
mehmeterece

12 Kasım 2006 tarihinde eklendi
garip bir filmdi.nuri bilge ceylanın uzak filmini andırıyordu.fazla diyalog olmadan geçen bir film :)
sixthsenses
sixthsenses

14 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Tülin Özen hayran olduğum bir oyuncu.Onun yüz ifadesine,oyunculuğuna dalıp gittim filmi izlerken.Sanki filmin içindesiniz.O kadar başarılı verilmiş ki duygular,filme hayran oldum.Bravo tek kelimeyle..
e-dione
e-dione

31 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
aldığı ödüllere şaşırdım.bence çok kötü bir filmdi ya da ben sinemadan birşey anlamıyorum.çünkü sinemanın nimetlerinden yararlanmayan bir film.birçok eleştirmen günlük yaşamın sadeliğini kullandığı gerekçesiyle olumlu şeyler söylese de sanki bir odanın içine bir kamera konmuş da görüntüler bir montaja girip adına film denmiş gibiydi.bazı gereksiz sahnelerin ve sessizliklerin de çok uzatıldığını ve bir amacı olmadığını düşünüyorum.
asirap
asirap

17 Şubat 2005 tarihinde eklendi
antalya prestij sineması 7 nolu salon.bir filmle değişmeli oynuyor(sadece 15.30 seansı).film taşımalı değil.tek kopya olduğundan sadece bu salonda oynuyor.bazı bilgiç arkadaşlara duyrulur.
buhran8
buhran8

9 Şubat 2005 tarihinde eklendi
Pentyhose adındaki arkadaşımız daha öncedeki yorumunda ' - Antalya dayım,Arkadaşım buradaki büyük sinemaların birinde makinist,filmin çoğu seansı ya boş yada 5-6 kişiye oynuyor.ÇOK SIKICI'
diyerek gayet açık bir şekilde şimdiki zamandan bahsetmiştir. Bu filmşu anda Antalyada oynamıyor, keşke oynasa ama Türkiyede sadece 4 salonda ve hepsi İatanbulda olan sinemalarda oynuyor. Ne ilginç biri kuyuya bir taş atıyor, daha sonra diğerleri de onu çıkarmaya çalışıyor. Ama ben Altın Portakalda izledim beğenmedim, deseydi ( eğer izlediyse) daha mantıklı olurdu. Herkese saygılar.
eskicizeytin
eskicizeytin

2 Şubat 2005 tarihinde eklendi
son yılların en düzgün Türk filmlerinden...
Bağımsız sinema ile ucundan kıyısından ilişkisi olan herkes görmeli. Semih Kaplanoğlu N.B.C. ve Demirkubuz ile birlikte Türk Bağımsız sinemasının en önemli isimlerinden bir olduğunu gösteriyor artık.
Çok özgün, çok gerçekçi ve çok özel olan bu filmi kaçırmayınız efendim...
mustafaeurfali
mustafaeurfali

16 Aralık 2004 tarihinde eklendi
Şubat 2005'te vizyona girecek...
gokhan-lynch
gokhan-lynch

26 Kasım 2004 tarihinde eklendi
sabırsızlıkla beklediğim filmlerden. türkiyenin en ucra köşelerine CATWOMAN filmi giderken bunun gelmemesi sanırım kendi içimizde parçalandığımızın açık örneği olacaktır.

sabırla bekliyorum
robo-tech
robo-tech

27 Eylül 2004 tarihinde eklendi
Televizyonda şimdiye kadar izlediğim en iyi bir kaç yerli diziden biri Şehnaz Tango'dur. Semih Kaplanoğlunuda bu diziden sonra hep merekla ne yapacak diye beklemişimdir. Herkes Kendi Evinde onun için sinemaya ısınma filmiydi ve buna rağmen, biraz fazla melankolik olmakla birlikte son yıllardaki izlediğim en iyi yerli yapımlardan biridir. Ancak bu filmde de hikayeden anlaşıldığı kadarıyla yine drama yönelik olacak. Benim isteğim keşke bu müthiş yönetmenin biraz daha popüler ve dramın yanında dizisindeki gibi eğlenceyle hüznü harmanlayabilse. Ama bu düşüncelerim filme merakımı azaltmıyor. Ve Umarım bu film ile daha fazla tanınır hale gelir.