hazaraki
11 Eylül 2002 tarihinde eklendi
Türk filmlerine karşı olan burun bükmemi , bu filmin fragmanı biraz da olsa geçirebildi. az yapılan ve yapıldığında 'köy olayları, kan davaları' gibi sınırların dışına çıkmayı çokta başaramayan türk sinemasının, mısır gibi ilginç ve gizemli bir konuya göz kırpması beni sevindirdi. manken, şarkıcı yada stand-up cı (cem yılmaz ve yılmaz erdoğan hariç) birilerini değilde, nurgül yeşilçay gibi çok başarılı, genç nesil bir oyuncuyla, karizması ve yeteneğiyle umut vaadeden teoman'ı başrolde bulundurması sebebiyle de, merakla beklediğim filmler arasına girdi. umarım beklentileri boşa çıkarmaz ve az yapıldığı yetmiyormuş gibi birde klişeleşen, beğenilmeyen ve mankenlerin, şarkıcıların reklam panosu haline gelen bu türk sinemasına taze kan getirir.
Alahımm filme bakk:D 7 yıl önce izlediğim o korkunç filmlerden biri fakat o kadar gülmüş ve dalga geçmiştik ki neredeyse sinemadan dışarı atılıyorduk Ebru ve Ben:) Bir laf var tam bizim durumu özetleyen .....z kaçınılmazsa tadnı çıkar:)) biz de öyle yaptık.