Mustafa Hakkında Herşey
4,2

braveheart67
braveheart67

23 Haziran 2020 tarihinde eklendi
Film de her şey güzeldi. Sadece Fikret Kuşkan'ı beğenmedim. Oyunculuğu hiç gerçekçi değil. Neşat işler ve Şerif Sezer iyiydi. Çağan Irmak'ın ilk filmleri çok daha iyiymiş.
YusufPiskin
YusufPiskin

12 Mayıs 2015 tarihinde eklendi
sıradan bir türk filmi asla değildir. kendini en başından son sahnesine kadar heyecanla izlettirir ve hayran bıraktırır. çağan irmak'ın fikret kuşkan, şerif sezer gibi aynı oyuncularla çalışma takıntısını gördüğümüz en başarılı filmlerinden biridir.

çetin tekindor ve yetkin dikinciler de bu saydığım oyuncular listesine eklenebilir.

aynı oyuncular babam ve oğlum ve ulak gibi filmlerinde ve kabuslar evi serisinde de yer almaktadır.

çağan irmak'ın tüm filmlerinde ortak bir başka şey de mutlaka filmin bir yerlerinde fantastik bir öğe , kabus ya da tuhaf bir yaratık eklentisidir.
mehtap6
mehtap6

20 Kasım 2010 tarihinde eklendi
abartmamak gerektiğini düşünerek, filmin oyunculuğu işlenişi Türk standartlarında yeterli seviyede.. Ama kurguda çok da beklenmedik, şaşırtıcı bir yol izlendiğini söyleyemem.
sinema
1 ziyaretçi
8 Haziran 2010 tarihinde eklendi
Irmak filmi çektiği tarihten 5 yıl sonra çekseymiş keşke. Olgunluk, tecrube, bakış açısı gibi etmenlerle çok çok daha iyi bir film ortaya çıkarmış. Gerçi 1 yıl sonra çektiği babam ve oğlum da bir çok şeyi aştığı görülüyor. Artıları ve eksileriyle Ç.Irmak sinemasının mihenk taşı bir yapım...
yenilige-dogru
yenilige-dogru

30 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
ender beğendiğim Türk filmlerinden biri.
nskmourinho
nskmourinho

9 Mart 2009 tarihinde eklendi
ıssız adamından daha bir film
kronik19
kronik19

16 Şubat 2009 tarihinde eklendi
çağan ırmakın işe yarar tek filmi olsa gerek..
invinoferitas
invinoferitas

12 Ocak 2009 tarihinde eklendi
çağan ırmağın tek işe yarayan filmi
areano
areano

13 Ekim 2007 tarihinde eklendi
senaryo daha iyi olabilirdi..gizem ve farklı bağlantılarda eklenebilirdi..ama herşeye rağmen Türk sinaması adına güzel bir yapım,güzel bir dram.10/7
erhancetin
erhancetin

11 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
öncelikle filmi beğenmedim.fikret kuşkanın oyunculuğu babam ve oğlumda daha iyiydi bu filmde hoşuma gitmedi.nejat işler ise bana göre çok iyi bir oyuncu.Hal ve hareketleri çok samimi geliyo bana.barda filminde kötü adam rolünü çok iyi oynamıştı(film kötü olsada)kendisinden nefret ettirmişti.Bu filmdede iyi adam rolünü çok iyi oynamış.filme dönecek olursak senaryoyuda beğenmedim.finalide çok kötüydü.kısacası bana göre 8.4 lük bir film değil kesinlikle ben 6 dan fazla vermem oda nejat işler hatrına.saygılarımla...
teomansonmez
teomansonmez

13 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
"Mustafa Hakkında Herşey"genç yönetmen Çağan Irmak'ın belki ilk uzun metrajı değil ama ilk sinema filmi.Asmalı Konak dizisye tanınan Irmak bu filmiyle gerilimi ve dramı bir araya getiriyor.Senaryosunu da kendisi yazmış.Konu belki çok sıradan ama Fikret Kuşkan ve Nejat İşler'in oyunculukları görülmeye değer doğrusu.Özellikle de Kuşkan'ın oyunculuğu.İşkence sahneleri de çok başarılı.İzlenilmesini önerdiğim yerli filmlerden.
pinkcadillac
pinkcadillac

22 Kasım 2006 tarihinde eklendi
açıkçası ben herkesin aksine filmi çok beğenmedim. filmin havasında bir soğukluk vardı ve bu soğukluk da bazı duyguları anlatmada eksikliğe yol açıyordu. dramatize edilmeye çalışılan sahnelerde bile bir şeyler o kadar eksik olmuş ki insanı güldürüyordu. klişe türk filmlerinden belki konu itibariyle farklı olabilir ama çağan ırmak bunun daha iyisini yapabiliyor,onu da tecrübe ettiğimiz için bu filmi çok da başarılı olarak nitelendiremiyorum.
karakose9
karakose9

25 Eylül 2006 tarihinde eklendi
fikret kuşkan ve nejat işlerin kendini ispatladığı bir film.özellikler fikret kuşkan çok iyi karakter oyuncusu.filme gelirsek o kadarda iyi senaryo değil ama oyuncuların performansı üst düzey bir filmle yarışır hale getirmiş.ne olacağını sanki tahmin ediyorsunuz ve bu film için iyi değil.daha çarpıcı olabilmesi için biraz daha anlaşılamaz olması gerekiyordu belkide.çok ince cizgidir bu anlaşılır anlaşılmaz arası.eğer kaçırırsanız ya çok anlaşılır olur ya çok anlaşılmaz.ama yinede izlemeye değer bir film.en son mezarlık sahneside fena değildi.
Demirtas
Demirtas

14 Haziran 2006 tarihinde eklendi
Çağan Irmak’ı Babam Ve Oğlum’la tanıdım. Beni derinden etkileyen bir film olmuştu. Ardından Mustafa Hakkında Herşey’i izleme ihtiyacı hissettim. Çünkü Babam Ve Oğlum’u çeken bir yönetmenin bir önceki filmide izlenmeyi hak ediyordur diye düşündüm. Evet, Mustafa Hakkında Herşey’de güzel bir film ama belkide Babam Ve Oğlum’u izledikten sonra yükselen beklentim sebebiyle beklediğim gibi bulmadım. Ama yinede izlenmeye değer.
sezen6348
sezen6348

30 Mayıs 2006 tarihinde eklendi
Bu film Türk yapım değilde Amerikan yapımı olarak izlenseydi eminim görüşler çok daha olumlu olurdu.Fakat senaryo yönetmen oyuncular vs. %100 türk olunca izleyenler açısından ilk intiba olarak film biraz basit geliyor.Ama bence bu tarzda çevrilen Amerikan veya Holywood filmlerinden pek fazla farkı yoktu.Çağan Irmak ın hakkını vermek gerektiği kanısındayım.
Tüm sinemaseverlere selamlar.....