Mustafa Hakkında Herşey
4,2

orcunma
orcunma

10 Mayıs 2005 tarihinde eklendi
bence son donemde yapılmıs en iyi türk filmi.ancak gercek değerini alamadı.bunun sebebini herkes daha iyi bilir.medyatik insanlar oynamıyor..demekki onlar oynamadıkları zaman gercek film ortaya cikiyormus.alin size son donemin en iyi turk film mutlaka izleyin.oyunculuk var,kurgu var,müzik var....
caneri16
caneri16

27 Nisan 2005 tarihinde eklendi
son donemlerde cekılen en ıyı turk fılmı.son donem turk fılmlerındekı basıtlesmıs ogelerden kendını butunuyle ayırabılmıs bır fılm.
Ahmet G.
Ahmet G.

18 Nisan 2005 tarihinde eklendi
Yeni izleyebildim haftasonu.DVD’cilerde hep kirada,en sonunda digiturk salonlarından aldım bedava puanlarımla. Dedikleri kadar varmış arkadaşlarımın,gerçekten iyi bir film.Konu ve işlenişi çok güzel olmuş.Oyunculuklar da iyi.İzlenesi bir film yani.8/10
holywood-2
holywood-2

6 Nisan 2005 tarihinde eklendi
süper bir türk filmi anca bu kadar başarılı olabilir helal olsun çağan ırmak ’a.ama mor ve ötesi müziği filmde daha iyi konuşturabildi dimi yani mutlaka izleyin:))o karımı nerden tanıydun diye başlayan sahne filmi kopartıyo zaten
Aslıhan Gayyurhan
Aslıhan Gayyurhan

13 Mart 2005 tarihinde eklendi
Bu kadar etkileneceğimi tahmin etmiyordum. Süper bir filmdi.
bisikletlikyz
bisikletlikyz

11 Mart 2005 tarihinde eklendi
Çok güzel bir filmdi ama sinemada hakettii deeri göremedi maalesef!Bi kere oyunculuklar çok güzel!Zaten Çaan Irmak’dan kötü bir sey beklenemezdi.Düsünsenize; karinizin ölümünü duyuyorsunuz ve yikiliyorsunuz ama bununla birlikte karinizin sizi aldattiini da öreniyorsunuz ve 2. kez yikiliyorsunuz.Sonrasi malum.Bence görmeye deer....
yaseminpamukcuoglu
yaseminpamukcuoglu

7 Şubat 2005 tarihinde eklendi
çok güzel bir film olmuş ben bu kadar güzel olacağını düşünmemeiştim çok iyi olmuş....
iyomi
iyomi

29 Ocak 2005 tarihinde eklendi
Gerçekten iyi bir filmdi.Her ne kadar filmde Ceren'in söylediklerini duymakta biraz zorlansam da...Fikret Kuşkan harikaydı ve tabi Nejat İşler.Konu da çok iyiydi.
erdo1903
erdo1903

12 Ocak 2005 tarihinde eklendi
NEEE BIRI BU FILM ICIN KOTU OYUNCULUK,BERBET SES DUZENIMI DEMIS .YOK YOOOK YANLIS OKUDUM HERALDE DUR BI DAHA UKUYIM.HAYIR HAYIR OYLE YAZMIS .BUNU YAZAN ARKADASA SORARIM FILMI NERENLE IZLEDIN DIYE.GIT SOR BAKALIM BU FILMIN SESINE VE FILME DAIR KAC KISI BERBAT DER HERALDE BIR ELIN PARMAKLARINI GECMEZ.EL İNSAF BE KARDESIM BU KADARDA OLMAZKİ
amnesiac-7
amnesiac-7

26 Kasım 2004 tarihinde eklendi
bence iyiydi morve öteside ayrı bi tat katmış:)
f-corleone
f-corleone

11 Ekim 2004 tarihinde eklendi
yeni izleyebildim:) valla harika bir türk filmiydi bence.. bu kadar başarılı olduğunu tahmin etmiyordum.. küfür konusuna gelince bence çok da abartılı küfür yoktu.. yabancı filmlerde de çok fazla küfredilio ama biz onu normal karşılıoruz ne var bunda yani?? r.de niro ya da al pacino edince gülüyoruz ya da mimiklerine hayran kalıyoruz.. bunu nejat işler ya d afikret kuşkan yapınca mı laf oluo?? yapmayın lütfen ya.. film cidden güzeldi.. mutlaka izleyin..
kenloach
kenloach

15 Eylül 2004 tarihinde eklendi
Yönetmene ve müziklere ayrı bir sayfa açmak lazım.Müzikler muazzam,Çağan Irmak umarım bu kalitede devam eder.
ilkerekleme
ilkerekleme

23 Mayıs 2004 tarihinde eklendi
gayet güzel filmmiş ama ben başak köklükayayı bu kadar güzel hiç izlememiştim yada bu kadar gzüel bi bayan olduğunu bilmiyodum sanki bana biraz nejat işlerin oyunculuğu daha iyi gibi geldi ama güzel filmdi işte...:))
gunermust
gunermust

14 Nisan 2004 tarihinde eklendi
Yapılmış en etkileyici türk filmlerinden biri bence. Gerçekten asla bu kadar başarılı olmasını beklemiyordum. Müzikler iyi, ayrıntılara beklenmeyesek derecede dikkat edilmiş. İZLENMELİ.
banadolu
banadolu

9 Nisan 2004 tarihinde eklendi
son zamanlarda izlediğim en değişik ve çarpıcı türk filmiydi.tek bir karesi bile sıkmadı beni.fikret kuşkan biraz abartılı ama iidi,nejat işler süperdi.çağan ırmak'ın görüntüleri,kurgusu... anlaşılıyor ki ileride sinema adına sadece tüm sosyetenin oynadığı eğlenceli ama boş filmler olmayacak,farklı zevklere ve sinema sevgisine hitap eden filmler çıkacak.teşekkürler çağan ırmak!