Mustafa Hakkında Herşey: en yeniler yorumlar - Sayfa 2
Mustafa Hakkında Herşey
4,2
ozgurparis101
27 Mart 2007 tarihinde eklendi
Offfff süper bi filmm yaa kesinlikle izleyin herşeyi süper senaryo, kurgu, oyuncular, yönetmen zeten tartışılmaz...izlediğim en iyi filmlerden biri.10/10
çok güzel bir türk filmi kesinlikle izlemenizi tavsiye ediyorum filmi izlerken heyecanlanıyosunuz çok başarılı bir türk yapıtı.. bu arada film müzikleri çok güzel ve çok yerinde seçilmiş.
filmin senaryosu mükemmeldi oyuncular da mükemmel olunca ortaya da tabi ki halkulade bir iş çıkmış kesinlikle izlenmesi gereken filmlerden biri herkese tawsiye ederim
çok güzel bir film hayatımda izleğim değerler arsında ilk 5"e girer olmak ya da olmamak filme işlenen asıl tema bu_ aldatılmak çaresiz kalınca yapılanlar ve oğlunun bir lafıyla hayatını değiştirmek en güzel sahnenin ateş böcekleri olması filmi baştan aşağı mükemmel yapıyor iyi günler
bn bu filme 10 puan veririm harika bi şey olmuş fikret kuşkan inanılmazdı ateş böceklerinin olduğu blüm çok gzeldi kusursuzdu yaa başka ne denilebilir ki
filmi dün izleme fırsatı buldum.gerçekten daha önceden izlenmeyi hakeden bir filmmiş.fikret kuşkan ın mustafa rolünde nejat işler in biraz daha üzerinde bi performans sergilediğini düşünüorum.ama bu nejat işler e kötü dediğim anlamına gelmez.oyunculuklar da iyiydi.kurgusu içinde çekimleri içinde özenildiği belli.çağan ırmaka geliorum....ne denilebilir ki?ondan çok fazla umutluyum.bu ülke için yüz akı denilebilecek işlere imza atacak.onu asmalı konakta keşfettiğimden beri aynı şeyi söylüorum.yürü be çağan ırmak kim tutar seni ;)
türk sinemasına işte böyle filmler,işte böyle oyuncular lazım.fikret kuşkan her zamanki gibi yine mükemmel.özellikle nejat işlerin aldatma hakkındaki yorumu çoğumuzun görmek istemediği ama hayatta var olan bir gerçek.hem çok güldüm hem çok ağladım.mutlaka izleyin..