Yargısız İnfaz
4,1

monopoly
monopoly

7 Nisan 2008 tarihinde eklendi
Film akışı bakımından ağır ilerliyor,görüntüden ziyade diyalog üzerine kurulmuş propagandasal bir film.Yavaş tempoyu sevmeyenler sıkılabilir.Politik kuramlar üzerine senaryo kurulmuş etik açıdan tartışmaya meydan veren bir film izliyoruz.En güzel yanı film doğduğu ülkeyi eleştiriyor olması,biz buna sahipmiyiz? hmm şuan için pek değil :),izleyin hayata dair gerçekler bu filimde yer buluyor bir nebze.
sugarly-2
sugarly-2

21 Ocak 2008 tarihinde eklendi
film CIA'nın pisliklerini göz önüne sermesi açısından başarılı ancak her olayda müslümanları suçlayan klasik amerikan senaryolarından biri olarak göze batıyor..
sinema
1 ziyaretçi
3 Nisan 2009 tarihinde eklendi
traitor benzeri bi film daha. ama sonundaki kurgu beni şaşırttı ve güzeldi. bazı holywood firmaları müslümanlarında insan olduğunu belli eden filmler yapma peşinde. 10 numara film. yalnız iyi adamda amerikalı kötü adamda. kendilerinide ezdirmemişler hani:) çok fazla karakter var ve başrol yok nerdeyse. buda ayrı bi güzellik bence. filmin sonunda şunu anlıyorsunuz: ABD bütün bu savaşları vs. sadece para petrol vs. için yapıyor. yıkıyor yakıyor karşısında duran yok nasılsa. ama iş kendine gelince insan hakkı tanımıyor ve heryol mübahtır yoluna gidiyor.
berk-ay1987
berk-ay1987

11 Ocak 2008 tarihinde eklendi
film bazı yerlerde kendini tekrarlıyor olsada ,oldukça güzel işlenmiş.reese witherspoon hariç diğer oyuncuları çok beğendimm:)
xezaludelal

fena değil.10/7
fatih-alhan
fatih-alhan

13 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Film bana daha önce vizyonda olan syriana filmini hatirlatti ama ondan cok daha harika ve güzeldi özellikle finali.Evet yine Amerikan egemenligini ve dünyadaki üstünlügünü anlatsada insani alip götüren sürükleyen ve zevk veren bir film kesinlikle izlenmeli..Filme siyasi,politik ve teknik acidan bakip ince eleyenlere ve birazda kasanlara saygim var ama filmin seyir zevkini ve finalini görmezden gelip kasilmayada hic gerek yok.
tolga944
tolga944

12 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Arkadas demiski güzel ama müslümanlari suclayan film olmus,iyide arkadasim adamlar hem özelestiri yapiyorlar,hemde canli bomba olaylarinda gündeme gelen ama islamiyetle hic alakasi olmayan insanlarin nasil beyinlerinin uyusturuldugunu anlatiyor,hayir o isi yapanlar aslinda hristiyanlardi denilebilir mi?Islamiyetin siddet dini olmadigini anlatmakla kalmayip davranislarimizlada göstermeliyiz,filme 8 verdim bu arada:)
ibrahimdemirkan
ibrahimdemirkan

6 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Amerikanın zalimliğini anlatıyor özellikle ajan Douglasın bu benim ilk işkencem dediğinde Meryl Streepin Amerika işkence yapmaz sözü çok manidardı.Kurgusu ilginçti filmin.senaryo idare eder ama gerçekci bir hava verilmesi açısından fazla şaşırtmacaya fazla bir atraksiyona yer yoktu tek şaşırtmaca kurgusundaydı o da efektif ve etkileyiciliği açısından zayıftı.Heyecanla izletiyor film kendini.bir müslümanın başına gelenler karşısında amerikan yönetiminin hemen sırtını dönüp gitmesini çok güzel anlatmış.İyi bir film.
buluti23
buluti23

30 Aralık 2008 tarihinde eklendi
bu filmin puanı neden 6,5 anlayan var mı bu iskoçyanın son kralı saçmalığından daha mı kötü bir film biz neden bu kadar acayip bir toplum olduk merak ediyorum...
pengux
pengux

21 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
11 Eylülden sonra kendisine herşeyi hak gören Amerikan hükümetine karşı yapılan ama sonunda yine kendilerini iyi göstermeye çalışan finalle biten bir film
dijital-kalem
dijital-kalem

17 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Filme, 8 puan versem az; 9 puan versem bazı yönlerden fazla olacağı düşüncesindeyim. Kesinlikle izleyin derim. Fon müzikleride çok iyi olmuş. 8.5/10
erkantelt69
erkantelt69

8 Ocak 2008 tarihinde eklendi
son yılarrda izlediğim en kaliteli filmlerden biriydi,bi kere senaryo ve kurgu harikaydı oyunculuklarda son derece başarılıydı özellikle filmin amerikan olmayan karakterleri oyunculukta parmak ısırtıyorlardı. Crash Syrianafilmlerine yakın duran ama bence her ikisindende başarılı bir yapım. Mutlaka ama mutlaka izlenmeli. Tek kelimeyle harika...
hozanserhat
hozanserhat

26 Mart 2009 tarihinde eklendi
Kurgusu mükemel..olayların izlediğiniz şekilde gelişmediğini asla farketmeyeceksiniz.....izlenilmesi gereke filmlerlerden....muhakkak izleyin...10/9..
ruzigar4
ruzigar4

10 Ocak 2008 tarihinde eklendi
finali güzel yapılmış bir film, oyunculuklar ve konu harika, derdini güzel ve net şekilde anlatmış 9/10