Yargısız İnfaz
4,1

beyyaz
beyyaz

26 Mart 2008 tarihinde eklendi
A.B.D nin ırak işgalini objektif bir şekilde anlatan,neden ıraktayız sorusunu soran,ıraktaki insanı(aşkını,hüznünü,toprağını) anlatan.canlı bomba olmanın nedenlerini ortaya koyan,suçsuz yere işkence gören insanlara vurgu yapan bir flim. sorum şu: kendi halinde mısır kökenli amerikalı işkence görmesi ve kurtulması haksızlık olarak gösteriliyor ve onu kurtaranın yine bir amerikalı olması? isyan eden ıraklı gençlerin işkence görmesi mazur mu gösteriliyor.kısaca ılımlı iseniz yanlışlıkla işkence görsenizde elbet gerçekler anlaşılır ve kurtulursunuz mesajı var..peki ya gerçek manada direniş de iseniz?suçlu musunuz acaba...
dejbeng
dejbeng

8 Ocak 2008 tarihinde eklendi
film gerçekten günümüze ışık tatmakta ve izlerken gizli kalan gerçekleri anlatmakta.guatemela da abd.nin yaptığı yasadışı sorgulama tüm çıplaklığı ile anlatılmış çok hoş
kocader
kocader

8 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Bu filmi muhakak izleyin. (Filmden anlayanlar için kaçırılmayacak bir fırsat)
tugce1707
tugce1707

5 Aralık 2008 tarihinde eklendi
etkileyici ve güzel bi film. izlemenizi öneririm.
yet-71
yet-71

1 Şubat 2009 tarihinde eklendi
bence senaryodan ve oyuncuların performansından çok filmin konusu çok çok çok daha önemli. yanlış politakaların bir insanın hayatını nasıl mahvettiği ve islamda yeri olmayan bir davranışı o topralarda yaşayan genç insanları nasıl kandırarak kendi amaç ve gayelerine hizmet ettirdiklerini alenen sergilemiş. 6000 aşkın film izledim ama konusunda tek diyebilceğim bir film. Senaristi gerçekten tebrik ediyorum. çok güzel analizler yaptıktan sonra kalemini eline almış. 10/10 aşağısını vermek yakışmaz bence.
gulcin-tasdemir
gulcin-tasdemir

4 Ocak 2009 tarihinde eklendi
sürükleyici,harika bir film
puanına şaşırdım
hernando
hernando

15 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Gerçekten çok hoş film yapmışlar..Soundtrackler de farkettirmeden insanı, filmin etkileyici ve duygusallaştırıcı karelerine adapte ediyor..Ben kesinlikle izlenmesini tavsiye ediyorum..Filmdeki zamanlama ise bir harikaydı..(izleyenler anlamıştır ne demek istediğimi;)) 9/10 aldı benden.
bilalkah47
bilalkah47

17 Şubat 2008 tarihinde eklendi
İnsana çok önemli gerçekleri gösteren bir film. İzlemenizi tavsiye ederim ve son 15 dakikasını izlerken yanınıza bir mendil almayı unutmayın:):(
uaberkay05
uaberkay05

9 Ocak 2008 tarihinde eklendi
gerçekten mükemmel bir film..
ogulcankocyigit
ogulcankocyigit

17 Ocak 2008 tarihinde eklendi
gerçekten izlenilmesi geeken bir film. şiddetle tavsiye ediyorum. 10 üzerinden 9 veririm.
bay-t418
bay-t418

11 Aralık 2007 tarihinde eklendi
mükemmel konu,gerçekci yaklaşım.yüzlerce milyon dolarlık fiyaskoların ardından bu filim gerçekten çok iyi gelicek gereçek sinema severlere.
manevra1
manevra1

2 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Filmde "anlatan daima haklıdır" deyişi başarılı bir şekilde işlenmiş. Terör üzerine çok başarılı bir anlatım.
ilyas-876
ilyas-876

7 Ocak 2008 tarihinde eklendi
İzlemeye Değer bir Film. Kurgusu iyi planlanmış, içerik olarak bana "Çarpışma" "Crash"i hatırlattı, etkili sahneler ve müzik kullanılmış, son sahne bein etkiledi.
evildoers
evildoers

8 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Film çok güzel. Fakat burada farkına varılması gereken satır arası bir konu var. Bilen bilir, her Hollywood filmi onay olamıyor piyasaya çıkmadan. Yargısız infaz filmindeki görünen mesaj çok güzel, bir CIA ajanı vicdanı el vermeyince işkence gören terörist adayı masum kişiyi serbest bırakıyor ancak görünmeyen asıl mesaj amerikan halkına: Bir telefon konuşması bile başınızı derde sokabilir, sizi alırız ülke ülke dolaştırırız. Onun için herşeyinize dikkat edin. Hiç bir şaibeli kişi ile telefonda bile görüşmeyin. Canınızı yakarız, yani korku ile yönetmeye devam ediyorlar.
boraimer
boraimer

21 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Film, seyrettikten birkaç gün sonrasında da anımsamalar yaratabilen etki bırakan bir film. İyi film olması için ön koşul. En sevdiğim sahnesi meydandaki patlama sahnesi, çok başarılı..