İhtiras Rüzgarları
4,4

erdiizbul
erdiizbul

30 Ocak 2009 tarihinde eklendi
harıka bır fılm yıne brad pıtt beee abı bu sefer ama anthony hopkıns de efsane olmus baba rolunde ozellıkle o felclı rolunu harıka yaptı harıka yyaa fılmın sonu da cok guse l
beck31
beck31

28 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Antony Hopkins inanılmaz bir performans sergiliyor.Brad Pitt başta olmak üzere diğer oyuncularda hakkını vererek, etkileyici performanslar sergilemişler.Konu çok sade ve dokunaklı.Müzikler ve hiç sıkmayan olay döngüsüyle izlediğim en romantik filmlerden bir tanesi oldu.
rudeonerudeone
rudeonerudeone

28 Ocak 2009 tarihinde eklendi
bu sitede verilen puanını hak eden bir yapım.gerçekten de epik kelimesinin anlamını bulduğu,sürükleyici bir film.harika oyunculuklar var.aile içi hesaplaşmaların ve ilişkilerin ne durumlara gelebileceğinin hesabı tutuluyor legends of the fallda,ihtiras rüzgarları çevrimi de yerinde olmuş ancak bence orjinal isim daha çok şey ifade ediyor.izleyerek beyin arşivinize katmanız gereken bir film diyorum.
berk0589
berk0589

23 Eylül 2008 tarihinde eklendi
anthony hopkinse hayran kalcaksınız brad pitt in biraz yakısıklılıgı kullanılmıs ama oda rolünün hakkını veriyor güzel bi film 10/8
don-t-speak
don-t-speak

4 Mart 2008 tarihinde eklendi
hayatımda izlediğim en duygusal filmlerden biri...ilk izlediğimde 13 yaşındaydım ve o zamandan beri en sevdiğim filmler arasında...
hepyek55555
hepyek55555

2 Aralık 2007 tarihinde eklendi
bence bu film anlatılmaz izlenip yaşanılır.kesinlikle izleyin.bu filmi bu zamana kadar izlemediğim için çok pişmanım.ama sonunda izledim.
denizilke2
denizilke2

16 Kasım 2007 tarihinde eklendi
aşk, ihanet, entrika ve de sadakat hepsi bir filmde bulumuş, filme beni koysanız ben bile bu oyuncuların yanında iyi oynuyorumuş gibi dururum, çok güzel film, mutlaka izleyin, filmi izlerken mutlaka kendinizi karakterlerden brinin yerine koyup ben olsam boyle yapmazdım ya da aşk böyle bir sey yapacak bir sey yok diyeceksizniz. 9 /10
BOSS-2
BOSS-2

16 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Film hakkında fazla birşey yazmaya gerek görmüyorum benim düşüncem.Herşeyiyle çok güzel bir film, mükemmel bir dram...
odinhan
odinhan

18 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Edward Zwick gerçekten de işini az ama öz yapan yönetmenlerden biri.Oyuncu seçimleri ve konuyu ele alış kusursuz.Hangi yönünü övsem bilemiyorum gerçekten bu filmin.Sadece siz benim kadar geç kalmayın ve izleyin biran önce..10/9
frosteray
frosteray

7 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
brad pitt çocukken gelecekte ne kadar adından söz ettireceğini kanıtlıyor resmen.anthony hopkinse zaten lafım yok.10/8
jeologtugrul
jeologtugrul

18 Haziran 2007 tarihinde eklendi
yok böyle bi film....
cudiferat
cudiferat

15 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Güzel, Aile bağları ve Romantizm üzerine etkileyici bir film
Gerçi filmin sonundaki Brad in Ayı ile boğuşma sahnesi nin kıymet-i harbiye sini anlayabilmiş değilim ama...
perfect-circle
perfect-circle

27 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
ne yazıkki artık bu kadar kaliteli filmler yapılmıyo,içine çeken konusu ve deişik bir atmosferi olan bir film
tezcanbjk
tezcanbjk

5 Nisan 2007 tarihinde eklendi
tek kelime : harika , arkadaşalrımla defalarca seyrettik çok güzel hikaye çok iyi doğa çok güzel
daha ne olsun
-umittheking
-umittheking

23 Şubat 2007 tarihinde eklendi
iyi bir film tavsiye edilir....bu filmi izlemek lazım ne yazsam boş....