erdiizbul
30 Ocak 2009 tarihinde eklendi
harıka bır fılm yıne brad pıtt beee abı bu sefer ama anthony hopkıns de efsane olmus baba rolunde ozellıkle o felclı rolunu harıka yaptı harıka yyaa fılmın sonu da cok guse l
çok gıcık bi film en son bikaç ay önce cnbc-e de izlemiştim gece gece komalara girmiştim yine artık ağlamayı geçip böğürmüştüm =)artık ii mi diil mi siz karar verin
Aile Bağı Filmdeki oyunculuklar gerçekten takdir edilecek nitelikte. Aile bağını anlatan, kimi zaman düşündürüp, kimi zaman da ağlatan bir yapıt. Tavsiye edilir.
Ben de mi bi problem var anlamadım ben ne filmi beğendim ne de herhangi biyerinde bırakın ağlamayı duygusallaştım.Gerçi kitabını okumadım kitabı daha güzel olailir.Uğultulu Tepeler de bu tarz bi filmdi ve kitabını çok çok beğenmeme rağmen filminde aradığımı bulamamıştım.İhtiras rüzgarları da çok klişe olayların nasıl gelişeceğini tahmin edebiliyorsunuz ve kousu da bizim Yeşilçam dan çok farklı değil.Oyunculuklar yere göğe sığdırılamamış ama Brad Pitt ve Anthony Hopkins herzaman ii ler yani bu filmde ben extra bişeylerini göremedim.
Arşivlenmesi gereken bir film, insanı alıp götürüyor. brad pitt gerçektende büyük bir oyunculuk sergilemiş anthony quuin de aynı film biticek ve aklinizde yer edicek emin olun.10/10
hani ismi pek bilinmeyen ama mükemmel filmler vardır ya işte bu film de onlardan biri....bence sevgilinizi alıp izleyebilceğiniz en güzel filmlerden biri....
mutlulugu önce kalbiyle sonra aklıyla arayan insanlar var.sonra hepsinin kalpleri yok oluyor.yok olmak zorunda kalıyor.kalp olmadan akıl da bulamıyor mutlulugu.cogu kaderıne boyun egıyor.biri haric.kacıyor herseyden ama yoruluyor.kaderıne kosarak gidiyor.belkı de en ıyısını yapıyor.varolan tüm duygular felcli bir babanın tahtaya yazdıgı -ı m happy- c mlesinde saklı.