İhtiras Rüzgarları
4,4

Mustafa Arıboğa
Mustafa Arıboğa

16 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Arkadaşlar korkunç etkilendim. Bir kaç gün içerisinde üç kez seyrettim seyir değeri açısından dört dörtlük bir film. ,Eskiliğine bakılmamalı mutlaka seyir edilmeli.
crystalsnow
crystalsnow

2 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Muthiş bir film herkesin içinde kendinden bişeyler bulabileceği bir film.Beni en çok etkileyen filmdir.
enesbaba123
enesbaba123

7 Şubat 2011 tarihinde eklendi
bence 8.5 ama 9 verdim ben
hepyek55555
hepyek55555

2 Aralık 2007 tarihinde eklendi
bence bu film anlatılmaz izlenip yaşanılır.kesinlikle izleyin.bu filmi bu zamana kadar izlemediğim için çok pişmanım.ama sonunda izledim.
Brooqhlyn
Brooqhlyn

1 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
Arşivlenmesi gereken bir film, insanı alıp götürüyor. brad pitt gerçektende büyük bir oyunculuk sergilemiş anthony quuin de aynı film biticek ve aklinizde yer edicek emin olun.10/10
aydynsa
aydynsa

9 Ocak 2010 tarihinde eklendi
fazla söze ne hacet. 9/10
cengaveraslan
cengaveraslan

19 Şubat 2005 tarihinde eklendi
Edward Zwick çok sevdiğim bir yönetmen olmasına rağmen vasat bulmuştum bu filmi.Bunun sebeplerinden biri filmin dağınıklığıydı.Aynı anda birden fazla mesaj vermeye çalışan ve bir süre sonra bocalamaya ve sadece farklı bir şey yapmak için kontrolünü kaybeden bir senaryoydu.Fakat Zwick 'last Samurai' da aynı hatalara düşmeden tek bir hedefe odaklanarak müthiş bir film çıkarmıştı ortaya.Yanlış anlaşılmasın bir film birden fazla mesaj verebilir.Ama bunu asıl meselesinden sapmadan yapmalıdır.
kumpas888
kumpas888

27 Kasım 2006 tarihinde eklendi
izlemeden geçmeyin , harika bir iş çıkarılmış
sinema
1 ziyaretçi
29 Ocak 2007 tarihinde eklendi
tek kelimeyle mükemmel bir film. herkezin mutlaka izlemesi gerektiğini düşünüyorum. hayatımda bu türde izlediğim en iyi film diyebilirim.
cutha-2
cutha-2

8 Aralık 2007 tarihinde eklendi
’’Ben tanrı’nın ve insanların koyduğu bütün kurallara uydum; sense hiçbirine uymadın..Ama seni hep daha çok sevdiler: Babam, Samuel hatta kendi karım bile..’’ Alfred LudlowTristan olmak istediğim kişi , yaşamak istediğim hayat..
Safak Güler
Safak Güler

5 Ekim 2019 tarihinde eklendi
Vay be.. saat suan 04:59 tarih 05.10.2019 dicek tek kelime vay be... Başyapıt yani ne denilebilirki boyle içine çeken filmleri cok seviyorum
toxic-22
toxic-22

6 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
güsel bi drama
cansusu86
cansusu86

19 Mart 2009 tarihinde eklendi
çok gıcık bi film en son bikaç ay önce cnbc-e de izlemiştim gece gece komalara girmiştim yine artık ağlamayı geçip böğürmüştüm =)artık ii mi diil mi siz karar verin
frosteray
frosteray

7 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
brad pitt çocukken gelecekte ne kadar adından söz ettireceğini kanıtlıyor resmen.anthony hopkinse zaten lafım yok.10/8
ssuheyla
ssuheyla

5 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Ne denebilirki, sözcüklerin filmin rüzgarına kapılıp savsulduğu bir film, insana al başını git dedirten film,böyle özgür ruhlar varmı acaba diye düşündürten film.Kendini bulamayan bir adamın hiç birşeye bağlanamayacağını, aşkın yapışıp kalmak olmadığını çoğu zaman başını alıp gitmek olduğunu, kimi insanların doğuştan farklı olarak doğduğunu bu nedenle dizginlenemediklerini kafamıza kazıyan bir film.Tristan karakterine ne kadar hayran olsamda böyle birine aşık olmanın dayanılmaz ızdırabını düşündüğümde aşkı yeniden sorgulamamı sağlayan film.Ve anlatıcı derki:Onların çarpıp parçalandığı bir kayaydı o.