finallyfree89
3 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
deprem dönemini iyi anlatan başarılı bir yapım kendi içinde mizahı ve dramayı güzel harmanlamayı başarmış bazı karelerde tekniksel ve sahnesel olarak kurgusal hatalar mevcut fakat başarılı bir yapım bence gayet iyi
baturbek`e:BİR İNSANIN PORNO FİLM OYNATAN BİR SİNEMA İŞLETMESİ SADECE İŞİN TİCARİ YÖNÜYLE İLGİLİDİR.BABASI BÖYLE BİR SİNEMA İŞLETİYOR DİYE ONUN TEMELİNDE DE PORNOCULUK OLDUÐUNU SÖYLEMEK NASIL BİR MANTIKTIR'BİRAZ DAHA AÇIKLAMA YAP TA HEPİMİZ ÖÐRENELİM...
Film çok çok güzeldi büyük bir keyifle izledim komik olmasının yanı sıra duygulu yanlarıda var herkesin beğeniyle izleyeceğini umuyorum tabi izlemeyen varsa daha oyunculuklar ayrı bi güzel olmuş 10/8 i hakediyor bu film
Sinemadan kazanılanın sinemaya yatırılmadıgı bu güzel memlekette her yerli film sonrasi oldugu gibi bu film sonrasinda da kendimi koyun gibi hissediyorum.. Basit bi seyirlik..
kötü ötesi oyunculukları ile ilkokul müsamerelerini kesinlikle aratmyan en asından ilkoukl müsamerelerine bu filmden dahaç ok emek verilmitir çok boş vaktiniz varsa ve vakit geçirmek için izlenebilir ama izlemezseniz min olum daha iyi edersiniz
Gökhan iyi sövmüş. Yani hiç kendini tutmamış helal olsun. Ben bile tiksindim yani. Kadın, kız, çoluk, çocuk ne yapsın. Ama iyi de oynamış kerata. Bir şu depremde her şeyimi kaybettim de aman da filan rolünü oynayan arkadaş angut gibi rol yapıyo bir de Pelin Batu lise müsameresine çıkmış gibi mıy mıy oynuyo o kadar. Öbürleri çok doğaldı. Sevdim.