O Şimdi Asker
2,9

onur14
onur14

6 Nisan 2003 tarihinde eklendi
LUTFEN KENDINIZI KANDIRMAYIN tamam zevkler tartısılmz fıkırlerınızede saygım var ama , olaylara bırazdaha objektıf bakmanızı rıca edıyorum. eskıya dan sonra guzel bı fılme ac oldugumuzdan onemlı ayrıntıları kacırmıs olabılırız , cunku fragmanı ızledıgımde bende negatıf bır ızlenım bırakmamıstı ama ızledıkten sonra yanlızca para kazanma amaclı bır fılm oldugunu dusunuyorum , fılmden cıktıgımda yonetmenın fılme gerektıgı onemı vermedıgını yeterınce emek harcamadıgını dusunuyorum , bu fılmı cok begenler ustunde bıraz daha dusunsunler lutfen .
ultraaslanserhat
ultraaslanserhat

13 Ekim 2007 tarihinde eklendi
kötü ötesi oyunculukları ile ilkokul müsamerelerini kesinlikle aratmyan en asından ilkoukl müsamerelerine bu filmden dahaç ok emek verilmitir çok boş vaktiniz varsa ve vakit geçirmek için izlenebilir ama izlemezseniz min olum daha iyi edersiniz
greenwitch-2
greenwitch-2

26 Mart 2007 tarihinde eklendi
senaryo çok zayıf boşa zaman kaybı
constanza-2
constanza-2

30 Mayıs 2003 tarihinde eklendi
Çok başarısız bir film. İnsanı güldürmekten de uzak, hüzünlendirmekten de.. Çok sallama olmuş..
3/10 (Özlem Tekin'i saymazsak 1/10)....
aydogmus
aydogmus

15 Mart 2003 tarihinde eklendi
Mustafa Altıoklar denen adamın babası zamanında Konya'da porno film oynatan bir sinemayı işletirdi. Yani Altıoklar'ın temelinde pornoculuk var. Bu adamın çektiği filmden hayır gelmez. SuloOo kardeşim Çanakkale filmi çeksinler demiş. Bir gün o da çekilir fakat bu tür adamlar tarafından değil, gerçek yönetmenler tarafından...