O Şimdi Asker
2,9

potasyum
potasyum

29 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
yer yer duygusal sahnelerde olsada çok eğlenerek izlenilicek bir film
ozzy-badd
ozzy-badd

20 Mart 2010 tarihinde eklendi
fena değildi...izlerken keyiflenior insan...ben beğendim...10/8
Ceren S.
Ceren S.

7 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Bence kötü bir film değil.. En azından bana eğlenceli vakit geçirtti , sıkılmadan izledim.. Hafızalarda yer edicek bir film değil çok bir şey beklemeden izlerseniz beğenebilirsiniz.. 7/10
lovejunkie
lovejunkie

3 Mart 2008 tarihinde eklendi
ben filmi çok sevdim.kesinliklede tavsiye ederim.7,2 az olmuş gerçekten.
1983gs
1983gs

25 Nisan 2007 tarihinde eklendi
ya türk sinemasının gelişimi için bence ii adımlar atılıyo bunun içinde bazen basarılı bazen vasat filmler olacaktır ama o şimdi asker izleyiciyi sıkmayan bi film özelllikle özcan denizin oyunculugu bana göre oldukça basarılı...
finallyfree89
finallyfree89

3 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
deprem dönemini iyi anlatan başarılı bir yapım kendi içinde mizahı ve dramayı güzel harmanlamayı başarmış bazı karelerde tekniksel ve sahnesel olarak kurgusal hatalar mevcut fakat başarılı bir yapım bence gayet iyi
hookers
hookers

15 Mart 2003 tarihinde eklendi
baturbek`e:BİR İNSANIN PORNO FİLM OYNATAN BİR SİNEMA İŞLETMESİ SADECE İŞİN TİCARİ YÖNÜYLE İLGİLİDİR.BABASI BÖYLE BİR SİNEMA İŞLETİYOR DİYE ONUN TEMELİNDE DE PORNOCULUK OLDUÐUNU SÖYLEMEK NASIL BİR MANTIKTIR'BİRAZ DAHA AÇIKLAMA YAP TA HEPİMİZ ÖÐRENELİM...
boldheart
boldheart

10 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Film çok çok güzeldi büyük bir keyifle izledim komik olmasının yanı sıra duygulu yanlarıda var herkesin beğeniyle izleyeceğini umuyorum tabi izlemeyen varsa daha oyunculuklar ayrı bi güzel olmuş 10/8 i hakediyor bu film
Actor-Ums
Actor-Ums

11 Ekim 2007 tarihinde eklendi
çok güzel bir traji komik türü bir film. kurgusu askeriyede geçen çoğu filmlerden kat kat daha iyi.
heinen17
heinen17

5 Ocak 2008 tarihinde eklendi
8/10 kesinlikle haleden bi filmdir izleyin pişman olmazsınız
Sedatt G
Sedatt G

25 Mayıs 2003 tarihinde eklendi
Bence çook güzel bir film yapılmış. Gitmeyenler giderlerse pişman olmayacaklarından eminim.
MuR@T G.
MuR@T G.

7 Nisan 2003 tarihinde eklendi
Film hakkında Ali Poyrazoğlu nun röportajını dinledim söylediğine göre filmi 4 saat olarak çekmişler ama prodüktör filmin 2 saatini kesmiş.Özellikle bazı sahnelerini beğenmeyen izleyiciler örneğin askerlerin kayalıklara çıkarma yaptığı sahne ve özcan Deniz in Yunan askeri ile konuştuğu sahnelerde kesintiler olmuş bununla birlikte kışladaki sahnelerde kesintiler varmış ve 2.5 ay boyunca hergün sete gelen bazı oyuncuların filmde hiç gözükmediklerini öğrendim. Filme gelince Mustafa Altınoklar ın yönetmenliği dışında herşey yerindeydi Özellikle ben şarkıcı kökenli oyunculardan şüpeliydim (örneğin Yavuz Bingöl) gayet iyi bir şekilde rollerinin altından kalkmışlar bu arada montaj maalesf kötüydü bazı oyuncuların dediklerinden bir kelime anlayamadım ama yinede son yıllardaki türk filmlerine göre oldukça iyiydi zaten izleyici rekoruna doğru gidiyor.Bu arada birşey söylemeden edemiyicem eğer bu film ABD yapımı olsaydı bu film gereğinden fazla eleştirip yerin dibine sokan arkadaşlar filmi yere ğöğe sığdıramazlardı biraz insaf !!! son olarak MEHMET GÜNSÜR un değeri hele şükür anlaşıldı.
c-g-d-m-94
c-g-d-m-94

30 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
komedi olduğu kadar drama da kaçıyor ama kötü de denemez
gingerblue
gingerblue

15 Ocak 2005 tarihinde eklendi
ii bir filmdi zaten özcan deniz kendi başına bir harika denilecek çok şey yok süperdi.