MR 73
2,4

+frekans
+frekans

26 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
yarım saat zor dayandım afişi filmden güzel.İÐRENÇ!!
züleyha s.
züleyha s.

1 Şubat 2013 tarihinde eklendi
film okadar sıkıcıydıki kendimi yarı uyur vaziyette buldum eger o arada çok ince zekayla yazılmış senaryonun ipuçlarını kaçırdıysam o benim kabahatim.İçimi kasvet bastı yer yer midem bulandı..
fatih164
fatih164

24 Kasım 2008 tarihinde eklendi
arkadaşın dediği gibi filmin konusu apayrı. artı filmi izlemsenizde kayıp değil çekimler çok ağır sıradan bir film
yavuzkasimay
yavuzkasimay

11 Ekim 2009 tarihinde eklendi
ben gülen yüz koyan ilk kişi olayım. bu filme sırıtılır bayağı abartı şekilde.
beyazyelkenli
beyazyelkenli

12 Eylül 2009 tarihinde eklendi
filmin konusunu okuyup da ümitle seyretmeye çalışanlardan biri de bendim.sonuç: hüsran!sinir krizleri geçirince son yarım saatini seyretmedim bile. tavsiye etmem.
ferdo33
ferdo33

9 Ocak 2010 tarihinde eklendi
sıkıcı,uzak durun lütfen bari sizleri kurtarayım...
julienoffraydelamettrie
julienoffraydelamettrie

6 Aralık 2012 tarihinde eklendi
Karanlık,boğucu atmosferi ve soğuk müziği ile "farklı bir gece" yaşatabilir bu film.Hele ki Amerikan filmlerinin bilindik akışından sıkılmışsanız;giderek artan gerilim,kasten verilen yanıltıcı ipuçları, asıl suçlu olmayan garip tipler ve müthiş final,her şey çözüldü falan filan işte.Evet ben Testere serisini ve Seven'ı sevmiyorum.O filmlerin senaryoları bana fazla yaratıcı geliyor.
Bir gece hayal gücünüzü biraz dizginleyin,şok olamayı falan da beklemeyin ve sakin sakin bu filmi izleyin. Bu film iyi bir senaryoya, yeterince gerilime, ilginç karakterlere ve biraz daha fazlasına sahip.Filmin keyfini sürün, yine de film bitince ee ne var bunda diyorsanız Hollywood zırvalarına devam.
Auteuil'in gözlükleri çok iyiydi.Bu arada ben Esaretin Bedeli saçmalığını da sevmem.
erguncanturk60
erguncanturk60

1 Ocak 2009 tarihinde eklendi
harika film seyredin...
kuruva
kuruva

5 Aralık 2010 tarihinde eklendi
Film anlatım tarzı olarak biraz yavaş işliyor orası kesin. Fakat anlatılan hikayenin gerçek bir hikaye olduğunu birçok kişi bilmez. Karısının trafik kazasından sonra sakat kalmasıyla hayata onu bağlayan hiçbirşeyi kalmayan ve elini attığı her işi batıran dibe vurmuş bir polisin hikayesi anlatılıyor. Oliver Marschall çok başarılı bir yönetmendir. Şunu da söylemem gerek Fransızlar senede birkaç tane film yapsada aralarından birisi mutlaka klasiklere girer buda onalrdan birisi.
akhilleus1
akhilleus1

17 Kasım 2008 tarihinde eklendi
filmi izlemeyen arkadaşlara
filmin konusu yukarıda anlatıldığı gibi
deil
bu yprumu kim yazdı merak ediyorum doğrusu
film ii
tabi ki ilk 2 yi izleyenlere