Okul
2,1

e-ergener
e-ergener

16 Şubat 2006 tarihinde eklendi
Kısıtlı imkanlarla çekilmiş olmasından dolayı ve de ülkemizde türünün ilk örneği olması hasebiyle idareten izlenebilecek bir film...
okaliptus80
okaliptus80

31 Temmuz 2005 tarihinde eklendi
Korku filmi endüstrisi,mantığı ve şablonlarının ülkemizde yeni yeni oturması hasebiyle filme karşı çok da insafsız bir tavır takınılması doğru değil kanaatimce.daha katedilecek uzun bir yol var.
darknessfuck
darknessfuck

14 Haziran 2005 tarihinde eklendi
bana göre çok kötü bir filimdi türkler bu işin başında ve becereceklerini gösteriyorlar büyüğ filimi bu filime göre daha güzel bu işler basamak basamak ilk önce okul filimi sonra büyü devamı gelsin
bluevelve
bluevelve

11 Mayıs 2005 tarihinde eklendi
bu kadar acımasız olunmamalı.ilkler her zaman hatayı içinde barındırır.gerçektende korkunç değil ama komik olduğu kesin
teomansonmez
teomansonmez

5 Şubat 2005 tarihinde eklendi
İLK ÖZGÜN KORKU FİLMİ OLARAK LANSE EDİLEN OKUL ASLINDA NE BİR KORKU FİLMİ NE DE ÖZGÜN BİR YAPIM.BIRAKIN KORKUTMAYI FİLMİ İZLERKEN GERİLMEDİM BİLE.FİLMİN SON DERECE BASİT VE ÇOCUKSU HİKAYESİ SİZİ ZATEN FİLMDEN KOPARIYOR.OKUL AMERİKAN FURYASINDA GÖRDÜĞÜMÜZ BAZI BENZER -Kİ AŞIRI BENZER ÖĞELERLE- GİDEREK KÖTÜ BİR FİLM OLDUĞUNU KANITLIYOR GİBİ.MAKYAJ TASARIMLARINI ÇOK BEĞENMEMEKLE BİRLİKTE ASLINDA FENA DEĞİLDİ AMA FİLM ACINACAK BİR HALDE NE YAZIKKİ.AMA BEN GÜLMEK İSTİYORUM DERSENİZ FİLMDE KÜFÜRLERİN ARD ARDA SIRALANDAĞI SAHNELER VAR.BU KADAR KÖTÜ ELEŞTİRİLERİN DIŞINDA BEĞENDİĞİM İKİ ŞEY DE VAR TABİ.ONLARDAN BİRİNCİSİ ZORBA BİR MATEMATİK ÖĞRETMENİNİ CANLANDIRAN ALİ SUNAL DİĞERİ DE OKUL MÜDÜRÜ KAREKTERİYLE İZLEME FIRSATINI BULDUĞUMUZ AHMET MÜMTAZ TAYLAN.HA BİR DE FİLM BENİM GİBİ LİSE ÖĞRENCİLCİLERİNİN SORUNLARINI İYİ ANLATMAYI BAŞARIYOR.ARTIK SEÇİM SİZİN.BEN FİLME**(VASAT)NOTUNU VERİYORUM.NOT/FİLMİN YÖNETMENLERİ TAYLAN BİRADERLER.OKUL MÜDÜRÜNDEKİ AHMET BEYDE BU İKİ ÇÖMEZ-GENÇ YÖNETMENLERİN ÖZ VE ÖZ BABASI.BU ARADA BU FİLM DOĞU YÜCEL'İN ROMANINDAN UYARLANDI.YAPIMCI DA SİNAN ÇETİN.AYIP SİNAN AĞABEY.ANLAŞILAN BİZLERİN BAŞARILI KORKU FİLMİ ÇEKMEK İÇİN ÇOK AMA ÇOK EKMEK YEMEMİZ LAZIM.
ozge-tun777
ozge-tun777

28 Ocak 2005 tarihinde eklendi
İĞRENÇ YAAA.ACABA BU FİLM DALGA GEÇİLMESİ İÇİN Mİ YAPILDI.SANIRIM BİZLER HİÇ BİR ZAMAN KORKU/GERİLİM FİLMİ YAPAMICAZ......
sorceres
sorceres

13 Ocak 2005 tarihinde eklendi
Asya haklısın korkudan çok komediydi özelliklede küfürler beni çok güldürdü zaten turkler insanı küfürle güldurmeyi basarıyo...Film korku olarak degilde komedi olarak güzel bir film
oscar1895
oscar1895

14 Aralık 2004 tarihinde eklendi
vasat......
cemol
cemol

24 Ekim 2004 tarihinde eklendi
Bu ne saçma,lüzumsuz bir film ya.Bazı repliler gülmekten öldürdü.Bence çok amatörce olmuş
ilkerekleme
ilkerekleme

24 Temmuz 2004 tarihinde eklendi
iyi tamam anladık bazı konular iyi işlnmişte bu kadar çok niye küfür kullanılmış ki bu filmi izlemeye giden bi sürü ufaklık vardı.....ama film orta yollu bide filmin sonu pekte iyi bağlanamamış ama idare eder..
çukurova83
çukurova83

6 Mart 2004 tarihinde eklendi
fena sayılmaz.ama daha iyisi olabilir.ilk deneme için iyidir.daha iyi korkuta biliriz seyirciyi.nehir erdoganı çok begendim oyuncluk için biraz gayret etmeli . film içinde son olarak daha korkutucu efekler konula bilir.senaryo biraz farklı olmalı.
canvaris
canvaris

7 Şubat 2004 tarihinde eklendi
Taylan Biraderleri kutluyorum ve kutlamıyorum.Neden Okul bana göre korku filmi değil komedi filmi.Belki Türk sineması için iyi bir film olabilir fakat dünya sinemasında bir yer edinemez.Çünkü korku filmi diye tanıtılıyor komedi filmi çıkıyor.Yalnız filmdeki makyajlar süper olmuş.
tuffy34
tuffy34

6 Şubat 2004 tarihinde eklendi
Sonunu sevdim sadece.. Keşke film sadece sondan oluşsaydı..
inanc-s
inanc-s

25 Ocak 2004 tarihinde eklendi
Fuck off'u sinemalarda Kahretsin diye dublaj yapanlar olmasa bu film iş yapmazdı zira Hassiktir sözünü sinemadan duyunca gülerken fuck off'a tebessüm bile etmeyen toplum özgürlüğün sarhoşluğundaydı filmi izlerken en komik olanda arka sıralarda oturan 5 6 yaşlarında bi çocuğun anne gözümü açayımmı demesiydi vcd sahnesinde : )
ncafe
ncafe

20 Ocak 2004 tarihinde eklendi
Hayatımda böylesine KAZMA bir filmi izlediğim için kendimi kazıklamış gibi hissediyorum.