Turgut T.
7 Ocak 2004 tarihinde eklendi
ya bu oy veren 50 küsür kişinin kaçı filmi seyretti de oy verdi acaba? Yani bir yolu varsa biz de seyredelim erkenden..? Oy verenlerden bu sorunun cevabını bekliyorum
öncelikle bu filmin türk sinemasında bir ilk olduğu görüşleri tamamen saçma. 1950'lerden başlayarak onlarca bu türden (korku gerilim) film çekildi. ayrıca aynı konuyu işleyen bir düzine amerikan filmi de izledik. bence bu film onların kötü bir kopyası olur ancak. ayrıca "taylan biladerler" de neyin nesi. herşey bir kopya. kendilerini "coen" kardeşler zannettiler galiba!!!
Arkadas bir zihniyet almıs gidiyo basını:Türkler yaparsa kesin fosdur.... Hayır abi bence cok iyi olmuş...Artık bu zihniyeti de köreltelim arkadaslar..... Türkler yaparsa en iyisini yapar....
Eğer sadece teaser hakkında yorum yapmam gerkiyorsa, maalesef umduğum kadar iyi değil. Bu işin Doğu Yücel sayesinde daha doğru düzgün birşey olmasını beklerdim. Ben bi de fragman ile teaser arasındaki farkı merak ediyorum. . Fragmanı izleyin yazıyo her yerde teaser çıkıyo? Eğer bu ikisi ayrı şeylerse bi de fragmanı görüp konuşmak lazım. Ama herşeye rağmen ben de bu filme ilk gün gideceğim inşallah. Umrım Turkish korku filmimiz ile gurur duyabileceğiz ve bu tip kitap-filmler daha da çoğalacak umuyorum.