bu film gerçekten çok kötüydü..korku deseniz yok..gülmek deseniz o da yok..peki ne var'ben cevabını bulamadım..açıkçası büyü bence okul’dan daha fazla puanı hakkediyor..
ben yinede takdir ediyorum en azından ne yaptıklarını bilerek yapıyolar yazıyo afişte korku komedi diye ama diğer türk korku filmlerinde yazmıyoki korku diye giriyoruz komedi çıkıyo güzel olmuş güzel:)
kötü bir film..kötü oyunculuklar..klişeler..muhteşem özel efektler olarak günlerdir gazetelerde bahsedilen ama başarısız,etkileyicilikten uzak birkaç makyaj hilesi(yeri gelmişken herkesi ve herşeyi yerden yere vurmayı alışkanlık haline getirmiş ama konu arkadaşlarının çektiği bir film olunca yere göğe sığdıramayan birkaç saygıdeğer radikal yazarını da burdan selamlıyorum)..taklit..aman biraz deniz akkaya koyalım,kızların etek boylarını iyice kısaltalım,biraz argo ve bol küfür koyalım da herkes gelsin izlesin eğlensin mantığı..(işin içinde sinan çetin olmasının doğal sonuçları tabi bunlar)..gitmeyin arkadaşlar gitmeyin..eğer sadece türk filmlerine destek verelim diye gidicekseniz sakın gitmeyin..film yapıyoruz diye ortaya çıkan adamlar,filmlerine emeklerini,yaratıcılıklarını,zekalarını koysunlar,oyuncu sıfatını hakeden insanlarla çalışsınlar,ordan burdan çalıp çırpma,aynısından bi tane de biz yapalım mantığından sıyrılsınlar o zaman hep beraber gidelim,10 kere gidelim bütün desteklerimiz onların olsun..ama bu film için diil.. herkese iyi filmlerle dolu bir hayat!!
Kötü espirilerle donatılmış,kötü bir sinema salonunda izlediğim,aslında elektirikler kesildiği için yarım yamalak izlediğim ve iyi ki hepisini izlemedim dediğim bir film..