throughout
28 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Korku sahneleri genellikle çok yapay olsa da komedi-dram yönü iyi olan bir film bence.. nehir erdoğan, ahmet mümtaz taylan ve burak altay başarılılar.. Etkili bir film değil tabiki ama izlenebilir keyifli bir film..
film vasatinda altinda korku filmi yapacaksan onun içine komedi katmiyacaksın çok iyi birşeyler bekliyordum ama hayal kırıklığına uğradim açıkacasi bunun yerine HalKAni N Japon versiyonunu öneririm
artık beklemekten bıktık.kendimizi biraz aşıp yaratıcı şeyler yapmalıyız.şunu söyleyebilirim ki BİZ korku türünü yabancılardan daha iyi yaparız.çünkü bizde hurafe ve efsaneler çok.halkın en çok korktuğu, cinler vs. ruhani yaratıklardır.örnek verecek olursak bunu Sır Dosyasında müthiş işlediler.benim diyeceğim artık sinemacıların bu korku türüne bir el atmaları gerekiyor.zaten bu konuda fazlasıyla geciktik...
filmi geldiği ilk günden beri merakla bekliyordum,sonra filmin berbat olduğu konusunda söylentiler kulağıma geldi.herhalde doğrudur çünkü türkler hiç korku filmi yapabilirler diye düşündüm ve hevesim kaçtı.sonra televizyonda çıktı ve yine kaçırdım sonra arkadaşım bana cdsini getirdi.ve gecenin bir yarısı oturup izlemeye başladım.bilmem filmi çok hafife aldığımdan mıdır ama çok hoşuma gitti türkler için bir ilk ve daha baştayken böyle eleştriler yapmak bence olmaz umarım kendilerini geliştirmeye dewam ederler
ben filme henüz gitmedim ama fragmanından gördüğüm kada- rıyla güzel.ayrıca bu filme giden herkes çok güzel olduğunu söy- lüyor.baya korkunç sahneleri varmış.ama o malum açık sahne çok berbat.bence olmamalıydı. birde sinem kobal'ın aynada o maskeli yüzü gördüğü sahne çok yapay.o maskeyle birini korkutmaya kalksak kimse yutmaz.ama filmi izlemeyi isti- yorum.umarım hayal kırıklığına uğramam.
Gerçekten helal olsun diyorum...Şeytan filminin taklidini yaptığımızdan (hatta batırdığımızdan)beri merakla beklediğim bir Türk korku filmi,umarım bizi altımıza ettirir ve memnun eder...
Oldukça iyiydi...aralardaki bazı geyikler olmasaydı gerçekten mükemmel olacakmış..çünkü gerçekten özgün bir senaryoydu...ben çok beğendim..izleyin sizde beğeneceksinizzzz
Bu Türkiyede çekilmiş en kötü film bence, 1 puan bile fazla, onu bile vermedim zaten.Bu film avrupada yada başka kıtalarda gösterilse,bi daha türk filmi seyretmezler izleyenler bence.Ben oy kullanmadım, çünkü 0 puan yok...
Cem Kılıç'ın "çok komik bir korku filmi oldu" demesinin nedeni filmin hem komik hem de korkunç bir film olmasından dolayı.. Zaten film için "korkuç komik" deniliyooo... söylenen bile yanlış anlaşılıo yaa.. Bana laf düşmez artık..