Pardon
4,4

quenius
quenius

8 Mart 2005 tarihinde eklendi
Filmin ilk yarısı fena değil. Ama ikinci yarısı çok sıkıcı. Yer yer hakketen sempatik bir film oluyor ama. Uzun diyalogların akıcılığını zaman zaman kaybetmesi filmi düşürüyor. İkide bir Firuze de olduğu gibi giren şarkılar da çok gereksiz. İzlensede olur, izlenmese de. Ama izlenmese ağır basıyor.
Can Yıldız
Can Yıldız

10 Mart 2005 tarihinde eklendi
Bence güzel, keyifli bir film. Türkiye'de zaman zaman karşılaştığımız trajikomik olaylara bir örnek. İzlenebilir...
dragonfly23
dragonfly23

12 Kasım 2005 tarihinde eklendi
bence bu film son yılların en iyi en iyi türk filmiydi.Dialoglar inannılmaz komikti en az on kere izledim herkese tavsiye ederim.
ebrustr
ebrustr

25 Haziran 2005 tarihinde eklendi
bayildim bu filme..dun kalbin zamanini izlemistim.ondan sonra ilac gibi geldi..televizyonda artik goremedigim ferhan sensoyun tarzini ve espri anlayisini ne kadar ozledigimi anladim..tesekkurler!!
nopasaran-2
nopasaran-2

22 Ağustos 2005 tarihinde eklendi
senoryo iyi ve müziklerde filme uyuyor Rasin Öztekin ve Ali Çatalbaşın performansları çok iyi Ferhan Şensoy genelde iyi olsada bazı bölümlerde performansı en dip seviye iniyor özellikle askeri tanıdığını ikna etme sahnesinde göze batacak kadar kötü.ama bu bile filmin güzelliğini bozamıyor.film ferçekten iyi olmuş ama ne yazıkki zarar etmişbu durum çok kötü filmlerimize hiç önem vermiyoruz.bide buna filmin reklamının zayıf olması eklenince film iyi olsa bile zarar ediyo
renton1979
renton1979

7 Ocak 2007 tarihinde eklendi
bence en ii komedii türk filmii.ferhan sensoyun daha cokk film de oynaması gerek diye düşünüyorumm
NidderuN
NidderuN

29 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Şu filmin nesini 20 kere izleyip bi 20 kere daha izlersiniz anlamam...O kötü sahneki işkenceyi yapsınlar gene bu filmi izletmesinler rezil berbat bi film draması var biraz o yüzden 10/1
ermanaltind
ermanaltind

29 Temmuz 2005 tarihinde eklendi
Arkadaşlar filmin puanı beni çok üzdü bu yapımı tam 5 defa izledim. Her yönüyle harika Ferhan Şensoy ve Rasim Öztekin zaten mukemmel ötesi Mert Baykalı da ayrıca tebrik etmek gerekir çok güzel yansıtmış. Filmin 2000 yapımı oyununu filmden sonra arayıp buldum ve seyretmiştim. Bu filmi beğenenlere onu da tavsiye ediyorum filmde olmayan harika sahneler var. Bu arada VCD ve DVd olarakta piyasada, arşivine koymak isteyenlere duyurulur. Bu arada yapımın oyununun, Çok Garip Soruşturma'nın fanatik cd firması dağıtımını üstlenmiş ordan temin edebilirsiniz.
ndracar
ndracar

19 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Öncelikle bu filme ağlamsık surat verenlere bi daha izlemelerini tavsiye ediyorum.:)
Gerçekten çok başarılı bi film olmuş.Arog ve gora dan sonra en çok güldüğüm Türk komedisi.Herkeze tavsiye ederim...
maximus-3-1
maximus-3-1

1 Ağustos 2005 tarihinde eklendi
Senaryo,Ferhan Şensoy'un gerçek bir olaydan esinlenerek 1998'de sahne için yazdığı"Çok Tuhaf Soruşturma"adlı oyunun yeniden kaleme alınmış hali.Mert Baykal'ın ilk filmi olmasına rağmen hiç fena değil.Ama Ferhan Şensoy üstadın metininin güçlü olmasının payı da büyük.Verdiği mesajlar da çok iyiydi.Ama"İbrahim"karakterini daha genç birisi oynasaydı daha iyi olurdu diye düşünüyorum.Rasim Öztekin ve Ali Çatalbaş'ın performansları çok iyi.Sermiyan Midyat'ın oynadığı enişte karakterinin de çok iyi çizildiğini söylemek gerek.Ama İbrahim,Muzo ve Aydın'ın bir arada göründüğü sahnelerin tadına doyum olmuyor.Kesinlikle kaçırmayın. 8/10
ffibzan
ffibzan

12 Aralık 2008 tarihinde eklendi
tek kelimeyle harika daha iyisini yapabilan cıkacagını sanmıyotum !!!
ahmetkesek
ahmetkesek

3 Aralık 2009 tarihinde eklendi
gelmiş geçmiş en komik türk filmi 10 ker eizlemişimdir arada aklıma estikce hala açar izlerim süper film.
icerisehirli
icerisehirli

19 Mart 2008 tarihinde eklendi
arkadaşlar ben cd ciyim bu filim fazla gişe yapmadı ama inanın yüzlerce orjinalini sattım gişe yapmamasındaki sorun iyi reklam verilememesi benim seyrettiğim en muhteşem filimdi hala filimdeki espirileri yapıyoz arkadaşlarla
Hattatov244
Hattatov244

12 Nisan 2019 tarihinde eklendi
Neden bu kadar beğenildiğini anlamadığım bir Türk filmi daha. Kopuk sahneler ve anlamsız diyaloglardan öte gidemeyen kötü bir mizah filmi. Adalet sistemini eleştirmek için yola çıktıkları filmin sonunda enişteden intikam almaları da filmin yapımcısının adalet anlayışının özeti olmuş.
sinankaldan
sinankaldan

31 Aralık 2006 tarihinde eklendi
film gerçekten çok hoşuma gitti espriler şahane oyunculuğa lafımız yok herşey harikaydı konusu çok ii seçilmiş filmden çıktıktan snra alkışlamak istedim ama utandım bnden başka kimse öle bişide bulunmadı harika!!!