Pardon
4,4

VcdSamimiyeti
VcdSamimiyeti

14 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Türkiyedeki adalet bu kadar güzel anlatılamazdı.Mükemmel,mutlaka izleyin...
Engin Yüksel
Engin Yüksel

10 Aralık 2008 tarihinde eklendi
tiyatrosunu da izlemiş biri olarak fevkalade diyorum ama sanki tiyatrosu biraz daha iyiydi 4,5/5
senward
senward

7 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
başarılı özlellikle konuşmalar çok komik
dinopis-2
dinopis-2

29 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
adalet sistemimizin adaletsizlikleri! bundan iyi anlatılamaz heralde. kuru kuruya adalet sistemi eleştirilmiyor. dedektiflerden mahkemelerden tutun da hapishane müdürleri ve gardiyanlar bile nasibini alıyor. filmin soundtrackları sahnelerine göre tam isabet olmuş. sinemamızın en komik yapımlarından biri olduğu ise kesin. 10 puan verirken hiç tereddüt etmedim.
Actor-Ums
Actor-Ums

18 Haziran 2008 tarihinde eklendi
türk filminlerinin en iyi komedi filmlerinden kuşkusuz. rasim öztekin zaten muhteşem ve filmi o götrmüş
enesnail
enesnail

20 Mart 2008 tarihinde eklendi
filmi 4 kez izledim yine de izlerim. oldukça güzel bir film. oyunculuklar çok iyi. ali çatalbaş ve sermiyan midyatın (eniştenin) mimikleri oldukça güzeldi. tarihi sinop hapishanesi filme ayrı bir güzellik katmış.filmde edip akbayramın seslendirdiği Aldırma gönül şarkısının sinop cezaevinde yazılması da başka bir ayrıntı. şimdiye kadar izlemediyseniz mutlaka izleyin.
onur-dersim
onur-dersim

20 Mart 2007 tarihinde eklendi
uzun zamandır en izledigim en iyi türk filmlerinden birii.çok zefk ile izledim.acayip güldüm bazı sahnelerde.kesinlikle izleyin derim arkdaslar
elvuim
elvuim

17 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
adalet sıstemıne ne oranda guvenebılıceımızı gosteren bı fılm gercek olması daha da carpıcı yapıo oyunculuk zaten cok ıyı ızlenmesı lazım 10/9
maxpayne1986
maxpayne1986

10 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
film gerçekten güzeldi sinop ceza evinin de kullanılması ayrı güzellik katmış
Sdk-JK

Tüm zamanların en iyi Türk filmleri arasında ilk 10 mutlaka yer alır
suadiyekartali
suadiyekartali

3 Mart 2011 tarihinde eklendi
acı gerçeklerimizi mizahla harmanlayarak izleyiciyi etkileyen bir film yapmışlar bence çok güzeldi...
10/8.2
A-C-A-B-
A-C-A-B-

25 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
kesinlikle devam filmi çekilmeliydi.kişisel fikrim en iyi 50 türk filminden biri.
kubkub
kubkub

23 Şubat 2008 tarihinde eklendi
ben çok beğendim.oyuncular zaten harikaa.izlenmesi gereken bi yerli komedi filmi..
recep-gorhan
recep-gorhan

25 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Çok süper bir film son dönemde Türkiyede çekilmiş en komik film bence.Ben tam saymadım ama yaklaşık 10 kere izlemişimdir bu filmi, ve halada gülerim bazı yerlerine.Hakkettiği değeri görmeyen bir film çok yüksek yerlerde olması lazım.Ben çok beğendim hoşça vakit geçirmek gülmek,eğlenmek istiyorsanız.Size tek önerim (pardon) derim...