Pardon
4,4

ruzigar4
ruzigar4

26 Aralık 2007 tarihinde eklendi
süper komik bir film olmuş, ayrıca o kadar yerinde eliştiriler var ki, çifte kavrulmuş olmuş :D
ismail7172
ismail7172

6 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
izelyin walla süper bi komedi espriler felan fena değil
İsmail07
İsmail07

10 Haziran 2011 tarihinde eklendi
en çok güldüklerimden ...
anlatici-club
anlatici-club

16 Şubat 2007 tarihinde eklendi
reklamı iyi yapılmamış eger gora nın yarısı kadar iyi reklamı yapılsaydı .çok daha kişi izlerdi bu filmi ama bu çok güzel bir film oldugu gerçegini degiştirmiyor tabii çok güldüm izleyin
burakaltunsoy
burakaltunsoy

11 Kasım 2007 tarihinde eklendi
çok başarılı bir film.açıkcası ferhan şensoy'dan böyle bir film beklemezdim ''şans kapıyı kırınca''dan sonra.rasim öztekin bi harikaydı zaten.
theraflu-85
theraflu-85

22 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
çok komikkkkkkkk:)
sabio-2
sabio-2

26 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Dialoglar öldürdü beni çok komikti yav.Hele o aydının yüzünü görünce insan gülmekten kendini alamıyor ibrahim ve muzo bombaydılar zten müzikler de ii seçilmiş hoşuma gitti.Çok süper bomba film her hafta belli aralıklarla aç karnına izlenmesi lasım şu simit sahnesinde kola burnumdan çıktı :)
compaqtr
compaqtr

14 Ekim 2007 tarihinde eklendi
harika bir yapım gerçektende..tiplemeler muhteşem.defalarca izlenebilecek bir film
hero8282
hero8282

27 Mart 2007 tarihinde eklendi
filmde usta işi bir tiyatro oyunu tadı var, diyaloglar ve özellikle nezarette geçen sigarasal atışmalar çok komikti, izlediğiniz her dakikanın hakkını veriyor , ' se se se '
yalnizreis86
yalnizreis86

24 Şubat 2009 tarihinde eklendi
harikaydı:D:D:D
gnsl61
gnsl61

7 Nisan 2007 tarihinde eklendi
her aklıma geldiği anda kopuoyrum gülmekten.özellikle nezarethane sahnesine....puhahhaha...
smemsa
smemsa

9 Mart 2007 tarihinde eklendi
güzel ve akıcı bir film.Senaryosu güzel herkesin izlemesi lazım
sulpiece35
sulpiece35

6 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Türk sinemasında bir baş yapıt!10/10 'Sigaran olsa sen benden adisin :) 'Bu filmi 1 defa izleyen yoktur. ya 10 defa izlemiştir ya hiç izlememiştir :D
dejo-88
dejo-88

6 Mart 2008 tarihinde eklendi
arkadaşlar bu film pek komik olmayabilir ama benim bilinçaltımda çok hoş anılar bıraktı.adalet sistemimizi bu kadar güzel anlattığı için.izlemeyen arkadaslara tavsiyem çok yüksek beklentiyle izlemeyin çok hoşunuza gidecek.10/9
exa999
exa999

11 Şubat 2008 tarihinde eklendi
son 5 yılda izlediğim en zevkli filmlerden
arkadaşlar bana bu kadar güldüren bir amerikan filmi soylermisiniz son yıllarda cekilen cok eleştirdiğimiz gora bile izlediğim her hangi bi amerikan komedi filminden kat kat iyiydi adamlar artık borata gülüyolar gerisini siz düşünün tek olayları romantik komediler pardon amerikan komedi sinemasının yanında kesinlikle bir şahaser ..