konu o kadar güzel işlenmiş ki ağlanacak hale güldük aslında çare yoksa gülemli her zaman filmin ana fikri olabilir.mükemmel oyunculuk şimdiki oyuncu olduklarını sanalar bu filmi izleyip oyuncu olup olmadıklarına karar verseler hoş olur.en iyi komedi türk hatta yapancı filmlerinden herkez izlemeli!
Müthiş. ferhan şensoy başlı başına bir deha. süper bir filmdi. nasıl 7.5 alıyor anlamadım. Komedi türünden yabancı komedi filmlerinden dolayı nefret etmiştik. Neyse ki; Türk komedilerimiz bu boşluğu doldurdu. teşekkürler.
Ben Türk filmlerinden nefret eden bir kişiyim...Çünkü çok basit ve tek düze oluyorlar.Fakat izlediğim Türk filmlerinin içinde pardon bir numara bence!!!
son dönem Türk sinemasının en iyi filmlerinden birisi.ülkemizin adalet sistemini o kadar güzel tiye alıyorki ağlancak halimize gülmemizi sağlıyor.ferhan şensoy harikaydı.bence çok başarılı bir Türk filmi böle Türk filmleri kolay kolay çıkmıyor 9/10
Türk sinemasına "Propaganda" ile birlikte en çok yakıştırdığım iki filmden birisi.Çok dramatik hatta trajik bir konuyu , sistemin eksikliklerini gözümüze sokarken bizi güldürmeyi de ihmal etmeyen belki klasik ama hem güldüren hem de düşündüren hatta kendi halimizi kendimize acındıran bir film.Ferhan Şensoy bu filme gerçekten çok yakışıyor , Rasim Öztekin de öyle.Çok anlamlı , manidar ve komik bir film.Mutlaka izlenmesi gerekli diye düşünüyor 7'yi az görüyor 8'i abartılı farzedip 7,5 veriyorum.
ülkemizdeki adalet sistemine trajikomik bir bakış atan film ağlanacak halimize güldüren cinsten :) bazı bölümlerde abartılı bir anlatımıda olsa (işkence sahnesindeki polislerin davranışları vb..) bunlar filmin sadece puanını düşürüyor.eğlenceli bir film.6/10 ferhan şensoy,rasim öztekin gibi tiyatro kökenli oyuncuların rollerini başarıyla canlandırdıkları sevimli bir film.
Usta tiyatrocu Ferhan Şensoy'un bir gazete küpüründe okuduğu haberden yola çıkarak senaryosunu yazdığı film komik ve eğlenceli bir film.Özellikle Şensoy ve Öztekin'in aralarındaki diyaloglar gerçekten çok güldürüyor.Tiyatrodan gelme iyi oyunculuklar dolu bir film.Mert Baykal'ın da temiz bir iş çıkardığını söylemek gerekiyor.Zeki Alasya'nın da konuk oyuncu olarak yer aldığı Pardon hapishane gerçeklerine mizahi bir dille eleştirirek pisi pisine hapishane yatmanın hikayesini anlatıyor.Rastlarsanız izleyin...
Gerçek bir hikaye ancak bu kadar güzel anlatılır.Ferhan Şensoy cidden alkışa layık bir oyun koymş ortaya.Keza Rasim Öztekin ve Ali Çatalbaş da kaliteli oyunculuklar sergilemişler.Çok güldüm.Aynı gruptan tekrar bir gerçek hikaye uyarlaması bekliyorum.
Ferhan Şensoy’u bir fanatiği olmamakla beraber beyenirim. Espri tarzı hoşuma gider. Bugüne dek çektiği dizileri, oynadığı oyunları hatta çektiği reklam filmlerini dahi mümkün olduğunca takip etmeye çalıştım ama Pardon bir başkaymış. İzlediğimde onu gördüm. Filmi karnıma ağrılar girerek izledim dersem abarttığımı düşünmeyin. İnanılmaz komik, inanılmaz eğlendirici bir film. Kara Mizahı bu kadar güzel veren film sayısı çok azdır herhalde. Bu arada filmin genç yönetmeninide kutlamak gerek. Bu yaşında bunca usta aktörü bu kadar iyi idare etmesi alkışlanır. Sonuç olarak eğer izlemediyseniz bu filmi mutlaka izleyin. Çok güleceksiniz.
çok başarılı bir film olmuş..işlediği konu ve verdiği mesajlar itibariyle de dört dörtlük bir film..ferhan şensoy çok sevdiğim birisiydi.bu filmden sonra hayranlığım daha da arttı.o gerçek bir devrimci...
ferhan şensoy u tiyatrolardan biliyordum,zaten bu filmin de bi tiyatrosu vardı. ama film kesinlikle mükemmel olmuş komedi olarak Türkiye de en iyi filmlerden diyebiliriz hatta en iyisi... 3-4 kez izledim...