Pardon
4,4

Ahmet G.
Ahmet G.

1 Şubat 2006 tarihinde eklendi
Çok komik!Gülmekten yoruldum valla!F.Şensoy’dan dolayı çok önyargılıydım filme ama yoğun tavsiyelerden sonra izledim ve bayıldım.Ben de herkese tavsiye ederim.
termon
termon

27 Aralık 2005 tarihinde eklendi
bir sinema filminin oyuncuları bu kadar iyi oldular mı,yönetmenin işi de bir o kadar kolaylaşıyor sanırım. Şeker gibi,bizden bir film olmuş.. Türk sineması sevenlere..
dragonfly23
dragonfly23

12 Kasım 2005 tarihinde eklendi
bence bu film son yılların en iyi en iyi türk filmiydi.Dialoglar inannılmaz komikti en az on kere izledim herkese tavsiye ederim.
serhatonce26
serhatonce26

13 Eylül 2005 tarihinde eklendi
bence harika bir film goradan daha başarili die bilirim ama not neden düşük. (tabiki izlemeden not verdiğimiz için )
nopasaran-2
nopasaran-2

22 Ağustos 2005 tarihinde eklendi
senoryo iyi ve müziklerde filme uyuyor Rasin Öztekin ve Ali Çatalbaşın performansları çok iyi Ferhan Şensoy genelde iyi olsada bazı bölümlerde performansı en dip seviye iniyor özellikle askeri tanıdığını ikna etme sahnesinde göze batacak kadar kötü.ama bu bile filmin güzelliğini bozamıyor.film ferçekten iyi olmuş ama ne yazıkki zarar etmişbu durum çok kötü filmlerimize hiç önem vermiyoruz.bide buna filmin reklamının zayıf olması eklenince film iyi olsa bile zarar ediyo
jamesbond-2
jamesbond-2

30 Temmuz 2005 tarihinde eklendi
gerçekten çok güzel bir filmdi mert baykal’a teşekkür ediyorum gerçekten izlenilmesi gereken bir film sakın kaçırmayın 9/10
ermanaltind
ermanaltind

29 Temmuz 2005 tarihinde eklendi
Arkadaşlar filmin puanı beni çok üzdü bu yapımı tam 5 defa izledim. Her yönüyle harika Ferhan Şensoy ve Rasim Öztekin zaten mukemmel ötesi Mert Baykalı da ayrıca tebrik etmek gerekir çok güzel yansıtmış. Filmin 2000 yapımı oyununu filmden sonra arayıp buldum ve seyretmiştim. Bu filmi beğenenlere onu da tavsiye ediyorum filmde olmayan harika sahneler var. Bu arada VCD ve DVd olarakta piyasada, arşivine koymak isteyenlere duyurulur. Bu arada yapımın oyununun, Çok Garip Soruşturma'nın fanatik cd firması dağıtımını üstlenmiş ordan temin edebilirsiniz.
ebrustr
ebrustr

25 Haziran 2005 tarihinde eklendi
bayildim bu filme..dun kalbin zamanini izlemistim.ondan sonra ilac gibi geldi..televizyonda artik goremedigim ferhan sensoyun tarzini ve espri anlayisini ne kadar ozledigimi anladim..tesekkurler!!
e-ergener
e-ergener

22 Mart 2005 tarihinde eklendi
Merhabalar...Ferhan abiyi eskiden sevmezdim ama bu sene çikan 24 tane türk filmi arasindan en sevdiim takdir ettiim ve en çok emek harcanmis olan film onun olmasindan dolayi artik her sinemaya gittigim zaman onun filmlerini 4 gözle bekliyorum... Ve 1 hafta önce de bu niyetle gittigim zaman sinemaya onun filmini görünce direk ona daldim...Ve de pisman olmadim yine...Yine çok emek verilmis bir film izledim... Bir iki yer vardi demeyecegim artik, cunku bizim için buradan konusmasi kolay o zahmetleri biz çekmiyoruz... Bunu nereden biliyorum yani zahmet çektiklerini çünkü ben de ilk defa bir geziye yurt baskani sifatiyla baskanlik yaptim da onun için...Her ne kadar kisiligini sevmesem de ferhan abi yine de ellerine kollarina saglik... Aman bizi iyi türk filmsiz birakma emi...
Can Yıldız
Can Yıldız

10 Mart 2005 tarihinde eklendi
Bence güzel, keyifli bir film. Türkiye'de zaman zaman karşılaştığımız trajikomik olaylara bir örnek. İzlenebilir...
bkmzsnm
bkmzsnm

8 Mart 2005 tarihinde eklendi
yorumların çoğu olumlu fakat filmin puanı çok düşük.o düşük puanı veren arkadaşlar bide yorum yazsalarmış keşke bizde öğrenirdik böylece bu filmin neresinin kötü olduğunu.bence çok iyi olmasada iyi denilebilecek bi film.komikti-kesinlikle komikti...ne yazık ki filmdeki kadar adaletsiz bir ülkemiz var...
direnbulut
direnbulut

7 Mart 2005 tarihinde eklendi
zekice bir hiciv, işte bu ülke de yaşıyoruz dedirten bir kara mizah bence seyredilmeli!