anlatici-club
16 Şubat 2007 tarihinde eklendi
reklamı iyi yapılmamış eger gora nın yarısı kadar iyi reklamı yapılsaydı .çok daha kişi izlerdi bu filmi ama bu çok güzel bir film oldugu gerçegini degiştirmiyor tabii çok güldüm izleyin
Müthiş. ferhan şensoy başlı başına bir deha. süper bir filmdi. nasıl 7.5 alıyor anlamadım. Komedi türünden yabancı komedi filmlerinden dolayı nefret etmiştik. Neyse ki; Türk komedilerimiz bu boşluğu doldurdu. teşekkürler.
Ben Türk filmlerinden nefret eden bir kişiyim...Çünkü çok basit ve tek düze oluyorlar.Fakat izlediğim Türk filmlerinin içinde pardon bir numara bence!!!
çok başarılı bir film olmuş..işlediği konu ve verdiği mesajlar itibariyle de dört dörtlük bir film..ferhan şensoy çok sevdiğim birisiydi.bu filmden sonra hayranlığım daha da arttı.o gerçek bir devrimci...
Öyle uzun uzun yorum yapmaya gerek yok. Canın mı sıkıldı arkadaşım? Biraz eğlenmek mi istiyosun? Bu film i izle yeter. Anlatılmak istenen gayet açık. Çok hoş bir film:)
kesinlikle mükkemmel izlediğim en iyi türk filmi diyebilirim ama neden bu kadar düşük puan verilmiş ona çok üzüldüm. herhalde ön yargıyı aşamıyoruz.filmin amacı sadece güldürmekte değil.pek çok insanımızın hayatının şuçsuz yere ziyan olmasını anlatıyor.şiddetle tavsiye ediyorum. hem gülecek hemde düşüneceksiniz.mutlaka izlenmeli