Pardon
4,4

anlatici-club
anlatici-club

16 Şubat 2007 tarihinde eklendi
reklamı iyi yapılmamış eger gora nın yarısı kadar iyi reklamı yapılsaydı .çok daha kişi izlerdi bu filmi ama bu çok güzel bir film oldugu gerçegini degiştirmiyor tabii çok güldüm izleyin
bizde-boyle
bizde-boyle

10 Şubat 2007 tarihinde eklendi
reklamı iyi yapılmamış bu yüzdende pek tanınmamış çok hoş bir komedi filmi...
fthsly
fthsly

23 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Tekrar tekrar izlerim hiç bıkmam..
careem
careem

27 Kasım 2006 tarihinde eklendi
müthiş bir film. bu filme bakıpta beğenmeyecek birisini tanımıyorum. defalarca hiç sıkılmadan izlenebilcek bir film. sadece izleyin...
gokhanaytacc
gokhanaytacc

29 Ekim 2006 tarihinde eklendi
iki kere izledim.ama bir üçüncüyü de ilk izleyişim kadar zevk alarak izleyebilirim.mükemmelllllllllllll
ravenauss
ravenauss

4 Ekim 2006 tarihinde eklendi
ben hayatım boyunca politik gerçekleri bu kadar espiriye güzel bi şekilde dönüştüren film görmedim tek kelime ile oyuncuları tebrik etmek gerekiyor
kalpsiz
kalpsiz

22 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Müthiş. ferhan şensoy başlı başına bir deha. süper bir filmdi. nasıl 7.5 alıyor anlamadım. Komedi türünden yabancı komedi filmlerinden dolayı nefret etmiştik. Neyse ki; Türk komedilerimiz bu boşluğu doldurdu. teşekkürler.
-uppsss-
-uppsss-

14 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Ben Türk filmlerinden nefret eden bir kişiyim...Çünkü çok basit ve tek düze oluyorlar.Fakat izlediğim Türk filmlerinin içinde pardon bir numara bence!!!
dirilis-79
dirilis-79

13 Mayıs 2006 tarihinde eklendi
çok başarılı bir film olmuş..işlediği konu ve verdiği mesajlar itibariyle de dört dörtlük bir film..ferhan şensoy çok sevdiğim birisiydi.bu filmden sonra hayranlığım daha da arttı.o gerçek bir devrimci...
salih-bal
salih-bal

4 Mart 2006 tarihinde eklendi
Öyle uzun uzun yorum yapmaya gerek yok. Canın mı sıkıldı arkadaşım? Biraz eğlenmek mi istiyosun? Bu film i izle yeter. Anlatılmak istenen gayet açık. Çok hoş bir film:)
onurdolanbay
onurdolanbay

6 Haziran 2005 tarihinde eklendi
kesinlikle mükkemmel izlediğim en iyi türk filmi diyebilirim ama neden bu kadar düşük puan verilmiş ona çok üzüldüm. herhalde ön yargıyı aşamıyoruz.filmin amacı sadece güldürmekte değil.pek çok insanımızın hayatının şuçsuz yere ziyan olmasını anlatıyor.şiddetle tavsiye ediyorum. hem gülecek hemde düşüneceksiniz.mutlaka izlenmeli
oguzhan15121986
oguzhan15121986

4 Mart 2005 tarihinde eklendi
Çok güzel bi filmdi.fakat neden bukadar düşük puanı var anlamadım.
safari19051980
safari19051980

28 Şubat 2005 tarihinde eklendi
Filmin fragmanını izledim hoşuma gitti gerçekten vizyona girer girmez izleyecem.