Bence izleyen herkesin hiç vakit kaybetmeden sevdiği veya sevmediği herkese izlemesi için gerekirse yalvaracağı süper bir film. Bende burda yazılan yorumlar sayesinde bu filmi izleyen bir kişi olarak bu yorumu yazıyorum...
Bu şaheser benim sinemada seyrettiğim ilk film olarak çok anlamı var.Ayrıca harika bir konusu ve oyuncular ve oyunculuklarıda harika tek kelimeyle tam bir klasik hala seyretmeyen kalmamıştır sanırım.Ama öyle bir azınlıktaysanız sakın durmayın bir an evvel bir yerlerden bulup bu filmi afiyetle yiyin derim :D
Arkadaşlar, filmin özeti bu mudur? Bunu yazan kişi filmi izlemiş midir? Yoksa neresinden sallamıştır? Böyle bir film ile dalga geçmeyiniz ve şu aşağıda kopyaladığım rezaleti filmi izleyen birine güncelletiniz.
"Patch Adams, hayatın herkese biraz takdim ettiği dertlerden pek de nasibini almamış olan bir adamdır. İyimserliği öyle bir noktadadır ki, bu, etrafındakileri rahatsız etmektedir. Günün birinde tıp fakültesindeki hocalarından biri sinirli bir tavırla palyaço olmasını önerir. Patch Adams buna sıcak bakar. Ancak öğrenim gördüğü okulu bitirerek bir doktor olmayı da istemektedir. Patch, birçok unvana aynı anda sahip olacağı ilginç bir yolculuğa çıkmak üzeredir."
Filmin sonunda yazılanlar gerçek değildir.Filmi yapmak için gerçek Dr. Hunter Adams ile görüşüldüğünde kendisine filmin gelirinden pay verileceği söylenmiştir.Fakat daha sonra herhangi bir ödeme yapılmamıştır.