Patch Adams

jamesbond-2
jamesbond-2

15 Eylül 2012 tarihinde eklendi
Çok çok iyiydi diyebilirim film için ve bana robin williams ın oynadığı bir diğer harika filmi ölü ozanlar derneğini de hatırlattı ana tema olarak..Robin williams cidden mükemmel oynamış filme gelirsek herkesin kendince bişiyler çıkarabileceği tam anlamıyla derslik nitelikte bir yapım çünkü hayatın sadece işini yapmak olmadığını ek olarak buna bişiyler katılıp insanları mutlu etmeyi anlatıyor dediğim gibi ben baya beğendim aldığı puanı da hak ettiğini düşünüyorum.9/10
nskmourinho
nskmourinho

14 Şubat 2009 tarihinde eklendi
cok hoş bir film.Hayata dair cok güzel mesajlar veriyor 8.5/10
ozzy-badd
ozzy-badd

30 Mart 2010 tarihinde eklendi
robin willimasın müthiş perfomansı ve sıcacık atmosferiyle su gibi akıp giden çok eğlenceli bir film...ben izlerken 1 sanie bile sıkılmadım...sonu da gerçekten çok orjinal olmuş... genel olarak izlediğim en iyi,en keyifli ve en eğlenceli filmlerdendi...robin willimas ın perfomansıda gerçekten ayakta alkışlanacak cinsten...10/8 i ve arşivde yerini hak edior...
theyurdal
theyurdal

15 Aralık 2018 tarihinde eklendi
kesinlikle izlenmesi gereken filmlerden birii insanı duygudan duyguya taşıyan çok etkileyici bir film 10 üz 8.6
Ceren S.
Ceren S.

27 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
İşte yine Robin Williams... O adamın oynadığı kötü film ya 1-2 tanedir ya da yoktur... Hem güldüm hem ağladım bu filmde çok hoştu bence.. 8/10
boldheart
boldheart

26 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Film mükemmel bana göre Robin Williams bu adam gerçekten sıradışı filmlere imza atıyor filmi tvde izlemiştim ve her yönüyle hayran kaldım müthiş bir konusu var kaçırmayın böyle bir filmi...
mehtap6
mehtap6

27 Aralık 2010 tarihinde eklendi
dersler çıkarılabiliecek, hele de benim gibi hayatınızın kötü bir döneminde izliyorsanız çok etkilenilecek bir film..
mrs-durden
mrs-durden

9 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Robin Williams derim başka da bişe demem!!
sulod
sulod

21 Şubat 2003 tarihinde eklendi
Robin Williams harika oyuncu
teo-17
teo-17

13 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Film;hastayı sorunlu bir et parçası olarak görmek ve sadece mesleği olduğu için hastayla ilgilenmek yerine ona insan oldugu için değer veren bir doktor adayının öyküsü patch adams.9/10
VcdSamimiyeti
VcdSamimiyeti

10 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Anlatmak istediğini çok sade akıcı bir şekilde anlatan bir film.Özellikle nörolojilere hoşgeldin süprizi çok güzel bir sahneydi...en az 9 puanı hakediyor.
cudiferat
cudiferat

8 Mart 2009 tarihinde eklendi
İşte her doktorumuz veya her vatandaşımız keşke bu kadar idealist olsa, bazı tabuları yıkmak için ne olacağını düşünmeden azimle hareket etse dedirten bir film.

Hep komedi filmi olarak lanse ediliyor ama; yerine göre bir siyasi filmden daha fazla sosyal mesaj veriyor, yerine göre mahkeme sahnesinde insanların gözlerinin gerçekten dolmasına sebep oluyor.
Ama tabiiki biricik Williamsın tebessümü için dahi görülmeye değer.

Williamsın en güzel filmi diyebilirim. 8,5/10
Eren-Emrah
Eren-Emrah

4 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Gercekten izlenilmesi gereken bi film..Pisman olmayacaksiniz 9/10
Seza
Seza

11 Haziran 2010 tarihinde eklendi
Robin Williamsın en iyi filmlerinden biriydi. Filmin vermek istediği o güzel mesaj için bile izlenebilir.
techtonic-329
techtonic-329

14 Kasım 2008 tarihinde eklendi
insana ümit veren bir şeyleri başarabileceğini öğreten bir film insanların özündeki sevgiyi bu filmde görebiliyorsunuz.