Hokkabaz filmi iyi değil. Cem Yılmaz'ın bu filmi diğer filimlerine oranla daha kötü. Çünkü; Hokkabaz filminde hareketlilik çok az, konuşma çok, filmin sadece bir kaç yerinde güldürücü sahne vardı. Mesala Cem Yılmaz'ın gora filmi çok hoşuma gitmişti ve Hokkabaz'ın,gora dan daha iyi olacağını düşünmüştüm ama yanılmışım..
Filimde ne heyecan var ne doğru dürüst bir drama nede komedi Cemyılmaz goranın verdiği başarının üzerine resmen bir hayalkırıklığı yaşattı.Filim sanki bir kişinin eline aldığı video kaydedicisiyle günlük sıradan olayları kaydetmesi gibiydi.Sonuna kadar sabredip izleyene madalya takılmalı.
bence film oldukça vasat olmus hem içerik hem de teknik olarak oldukca kötü buldum eger bi cem yılmaz filmi olmasaydı sanırım 1000 kişi bile izlemezdi ama ben yine de eger bi sonraki pojesi varsa veya olacaksa yine merakla beklerim sonucta üretken bi isim cem yılmaz ve iyi bi film yapabilir bu filminin iyi olmaması ben ce cem yılmaz için ölçü degil....
Gittiğim filmler arasında beni en çok hayal kırıklığına uğratan film diyebilirim. Sanırım Cem Yılmaz filmi içindeki sihirbaz olma egosunu tatmin etmek için yazmış ve nasılsa bütün filmleri tutuyor ve zarar etme gibi bir kaygısıda yok. Filme kesinlikle gitmeyin verdiğiniz paraya ve kaybettiğiniz zamana yazık. Gidersenizde yarısında çıkmak isteyeceksiniz, 2. bölümüde izleyeyim belki güzeldir diye düşünmeyin ve çıkın.Kayseri'den Sevgilerle Murat Volkan Gökdemir...
bu filme gidenlerın bence yuzde 90 ı cem yılmaz için gider cem var kesınlıkle komıktır hayır arkadaşlar o kadar komik değil bu film bir 'herşey çok güzel olucak' havası var filmde.yani ben pek begenmedım açıkcası.cem yılmaz iyi oynamıs ama konu sarmadı beni bu benım gorusum tabi.burdan filmin afişine bakıp cem yılmaz var hadi gidelim diğer filmlerde isim yok kalsın demiyelim ltf.
filmin konusu kesinlikle yanlış kimse bir komedi filmi beklemesin cem yılmaz küfürlü esprilerinden sonra kendini entel havasına sokmaya çalışmış ama olmamış sırıtıyo. eğer arkadaşlarınızla bir bayram gününde gülmek ve eğlenmek için gittiyseniz çok vasat bulacaksınız ama izlenebilir. Fakat üzerinizde bir etki bırakmaz;)