tam bir hayal kırıklığıydı.bir kaç komik sahne dışında komik bir şeye rastlamadım.goradaki kadar güzel espriler yok.sadece merakımı gidermekle kaldım.son 15 dk. ilgi çekiciydi.başka filmlere gitmenizi tavsiye ediyorum.
bu filmi ben de izledim cem yılmazdan büyük beklentilerle sinemaya girenler vardı ama film bittiğinde umduklarını tam olarak bulamadılar yani filmden tatmin oldukları söylenemez ama genel olarak filme baktığımızda kalitesi iyi sayılabilir düzeydeydi özlem tekin'e yakısır bir rol bulmuslar kendisine tam uymus. filmde en cok tuna orhanı beğendim emeği geçenlere tesekkürler...
Ben pek beğenmedim. Komedi filmi ama ilk yarısı biraz komik o kadar. Espriler cok az. Aslında konusu güzel boş değil bu yüzdende sonuna kadar izlettiriyor kendini. Boş vakitleri değerlendirmek için izlenebilir. Sinemaya gidemedim diyenler üzülmesin kayıp değil.
çok kötü bir film olmuş hayak kırıklığına uğradım demem bile az kalıyo düşündüklerimi anlatmaya bence senoryo falan da çok kötü sonunu tahmin etmek o kadar zor değil mazhar alonsonla özlem tekinin oyunculuğu da filmi kurtarmaya yetmemiş bence,demek ki cem yılmazın adının olduğu her iş güzel olmuyomuş
Hafta sonu gece matinesinde gidipte uyamadan sinemadan çıkanlara herhangi bir promosyon varsa, valla ben de uyumadım. İlgililere duyrulur. Zor oldu ama. Ha bide filmin girişi Kis Kis Bang Bang filmini çağrıştıdı bana neden acaba?
bence çok kötü bir filmdi.bir dönem çok adından bahsettirdiği için o zamanlar izleyemediğim için üzülmüştüm.keske hiç izlemeseymişim.sınav filmiyle aynı dönemde çıkmış ve daha fazla izlenmişti sınavdan ki bence karşılastırılacaksa eğer sınav çok daha basarılı bir filmdi.demek ki sadece isim olmak bir film için yeterli.bütçe veya senaryo veya filme gözterilen özenin hiç bir anlamı yok.ben komik de bulmadım.sonu hele daha kötü bitirilemezdi.cem yılmaz için kötü bir deneyim bence.daha iyisini beklerdim.