Öldüren Sis

mfd-2
mfd-2

11 Şubat 2011 tarihinde eklendi
Bana göre film berbattı.
Korkudan insanların akılsızca hareket etmeleri, saçma sapan işler yapmasını konu alan sıradan bir filmdi. Ayrıca sonuda çok kötüydü.
3/10
kadraj
kadraj

9 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
teknik açıdan çok zayıf,yaratıklar sanki basit bir tv filminden alınmış gibi ve Thomas Jane berbat bir oyunculuk sergilemiş zaten sadece Original sin de başarılıydı..
angel-na
angel-na

6 Haziran 2008 tarihinde eklendi
kamera çekimi tarzı oldukça hoş ve gerçekçi...bir mekanın içinde bir gurup insanın gerilim ve korku dolu anları.Yalnız filmi kötü kılan kötü oyunculıklar.Başrol oyuncusunun yapmacık dolu mimikleri bu filme yakışmamış.Bu başarısız rol kapasitesi sayesinde filmi ileri alıp sadece sahnelerlı izledim.tavsiyem izlemesenizde çok şey kaçırmayacağınız.
murat k.
murat k.

13 Şubat 2012 tarihinde eklendi
B movie tipi bir korku filmi.Oyunculukları abartılı bulduğumu söylemeliyim.Yapmacık böcekleri göstermeselermiş,film daha inandırıcı bi boyut kazanabilirmiş ama,malesef umutsuz finali,yer yer sıkan kurgusu ve gidişatı ve fazlasıyla sırıtan (oyuncak) böcek maketleriyle vasatın üstüne cıkamayan bi yapım..
mrt-yldz
mrt-yldz

23 Mart 2008 tarihinde eklendi
Oyuncular arasındaki diyaloglar bana son derece yapay geldi. Biraz gariplik vardı sanki filimde. Hane neredeyse Scary Movie oldu olacakmış :) Benim pek hoşuma gitmedi açıkçası.
emossss
emossss

15 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Herkes filmin onu etkileyiciydi diyor ama,
bence filmin en kötü sahnesi son sahnesi
böyle bitmemeliydi saçmalamamalılardı
10/6
Osman Bahadır
Osman Bahadır

28 Temmuz 2013 tarihinde eklendi
Film kesinlikle ''Korku'' filmi değil Eğer korkmak için başına oturduysanız hemen kalkmanızı tavsiye ederim Filmde kitaptaki gibi bir atmosfer tabi ki yaratılamamış , hele o yaratıklar tam bir fiyasko Film bir insan psikolojisi üzerine kurulu ve yavaş ilerleyen bir yapım Ancak sonu gerçekten muazzamdı.Filmi 2 ye ayırırsak ilk 1.5 saati vasatın altında , ama son yarım saat hatta son 15 dakika çok başarılı.Fazla beklenti içinde izlenmemesini tavsiye ediyorum.
deusex71
deusex71

14 Mart 2008 tarihinde eklendi
arkadaşlar
film diğer stephen king uyarlamalarından fark yaratmıyor.Aldığı puanları haketmiyor.Tam bir hayal kırıklığı.İzlemeye değmez.
mrtsvc09-2
mrtsvc09-2

28 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Rezalet bir son: ne olursa olsun bir insan bukadar ahmak olamaz.
darkilance
darkilance

20 Kasım 2008 tarihinde eklendi
kutuk79 görüşlerime katılan tek kişisin :D tebrik ediyorum :) kesinlikle tavsiye etmediğm bir film vasat
Selim5308
Selim5308

27 Nisan 2020 tarihinde eklendi
puanı hayret verici doğrusu,çok klasik bir korku filmi ; canavarlarımız en gencimiz bile sanırım en az on tane böyle korku filmi izlemiştir
balikcikral55
balikcikral55

2 Mart 2008 tarihinde eklendi
stephen king romanlarından uyarlanan filmlerin geneli bence vasat bununda farklı olduğunu sanmıyorum
kocakaptan35
kocakaptan35

2 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Film yapılan askeri deney ve ortaya çıkan canavarlar üstüne kurulu,finali değişik olmuş fakat fazla klasik bir konu bazı sahneler çok uzatılmış izlenmesede olur vasat.
savesart
savesart

13 Mart 2008 tarihinde eklendi
gereksiz repliklerin sinir bozucu hale dönüşmesi.. anlamsız diyaloglar.. zaman kaybı.
sanyole
sanyole

3 Mart 2008 tarihinde eklendi
Arkadaşlar film izlenmeye değermi diye merak edenler varsa şunu söyleyebilirim. Hiç beklediğim gibi olmamış film.Filmde gerilim sahnesi yok denecek kadar az.Mesela "Ben Efsaneyim" filmindeki gibi sokaklarda geçebilirdi film.Daha çekici ve daha çok gerilim olurdu.Sokaktaki o değişik yaratıklarla mücadele edebilirlerdi.Sadece markete kapanıp bekleyiş hiç güzel olmamış.Birde filmin sonuda kötü bitiyor.Araba ile benzinin yettiği yere kadar geliyorlar.Araba durduğu zaman kendilerini öldürmeyi düşündüler.Böyle olmaması gerekirdi arabanın ışıklarını kapatıp yaratıkların araca saldırmalarını bekleyebilirlerdi.Yaratıkları beklemeden öldürdü hepsini.Sonra askeri birlikler geldi :) yani diyeceğim o ki bir filmin sonu ancak bu kadar saçma olur.Sonu hiç güzel bitmedi.Stephan King gibi ünlü bi yazardan daha iyi sürükleyici filmler bekliyorum...