filmi türkiyeye gelmeden önce internetten indirip izlemiştim. iyi ki de izlemişim yoksa kadroya kanıp sinemada izlerdim boşu boşuna. brad pitt süper oynuyor ama film tek kelimeyle "gereksiz" filmler kategorisine girer. değişik bir şeyler yapılmaya çalışılmış ama ortaya çok boş bir film çıkmış. film bitince "eee bu muydu yani?" diyorsunuz.
Brad abimize aldanarak vaktini heba edenlerden biriyim maalesef bir yere varmayan bağımsız saçma bir senaryo kötü bir kurgu kötü anlamda ee az önce ne oldu dedirtecek bir son. 90 dakika boyunca bunu izlemek yerine zemine yatıp tavanı izlemek fikri bile daha cazip geliyor
Bu derin yorumları okuduktan sonra aklıma ajan smithin söylediği şu sözler geldi. Aklıma geleni siz yorumlayanlarda bilin istedim. "I hate this place. This zoo. This prison. This reality, whatever you want to call it, I cant stand it any longer. Its the smell, if there is such a thing. I feel saturated by it. I can taste your stink and every time I do, I fear that Ive somehow been infected by it." Agent Smith
film son derece güzel Amerikalılardan nefret edenlerin izlemesini tavsiye ederim çok hoşlarına gidecek... sonunda işin nerelere geldiğine baktım ve olayı başlatan sebebe baktım çok alakasızdı yani sırf CIA in adam izletme merakı yüzünden bunca olay oluo :) gayet eğlenceli başarılı eleştirilerle dolu...
Bu kadar gaddar olmanin manasi nedir arkadaslar! Bence yonetmenlerimiz gayet guzel bir is cikarmis. Coen biraderlere guvenin yanilmazsiniz en azindan verdiginiz paraya deger kesinlikle. ne gereksiz filmler hasilat yaparken bu filme kotu denilmemeli cunku degil.. bir bakin bakalim brad pitt i bu halde baska hangi filmde gorebilirsiniz. sirf brad in oyunculugu icin gidilir derdim ama diger oyuncular da gayet iyi. malkovich mesela. bence deneyin pisman olmayacaksiniz hele coen filmlerini sevdiyseniz daha onceden.
bence film güzeldi.son zamanlardaki ajan-casus filmlerini tiye alıyor.insanların nekadar paranoyaklaştığının özetidir.özellikle oyuncular alışagelmiş karakterlerinin dışına cıkmış.film kimin hoşuna gitmediyse ya filmi anlamamıştır ya da gerçek bir film izleyicisi değildir.sıradan filmlerden sıkıldıysanız filmi izleyin.