Aramızda Casus Var
2,8

ozlem-ustun
ozlem-ustun

10 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Enteresan bir film..özellikle george clooney ve brad pitti daha önce böyle rollerde izlemediğim için eğlenceliydi.Ama filmin bir sonu yok,havada asılı kalmış gibi 6/10.
akif-selduz
akif-selduz

23 Şubat 2009 tarihinde eklendi
bu oyuncalara böle bi senaryo yazık doğrusu ne oldu ne bitti bişi anlamadım izlenecek vede beğenilecek hiç bi yanı yok..
cuno54
cuno54

19 Mart 2010 tarihinde eklendi
Coen Coen Coen mükemmel bir film herkeze hitap etmez.. Çok güldüm çok eğlendim..
crysantem
crysantem

10 Aralık 2008 tarihinde eklendi
tam bir fiyasko. Brad Pitt, George Clooney ve John Malkovich gibi bir kadro ile yapılabilecek en kötü film.
cihanbilgi
cihanbilgi

11 Aralık 2008 tarihinde eklendi
tamam kötü film anlaştık peki imdb nin notuna ne demeli 7.6 ilginç
ky-21
ky-21

18 Aralık 2008 tarihinde eklendi
izlediğim en vasat filmlerden biri dayanamadım artık konu berbat
hakan--tor
hakan--tor

5 Aralık 2008 tarihinde eklendi
iyi oyunculuklar rezil senaryo...
wasabi1905
wasabi1905

2 Şubat 2009 tarihinde eklendi
oyunculara lafım yok.Kendilerini ispatlamış elit oyuncular ama senaryo iyi değil film iyi değil arkadaşlar...:S
norafanny
norafanny

26 Aralık 2010 tarihinde eklendi
tam bu filmi izlerken bir yakınımın ölüm haberini aldım..o yüzden ne zaman bu filmi görsem içim bi değişik oluyor..
bnurekm
bnurekm

11 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Film çok hoşuma gitti x) Tavsiye edebileceğm bi film ;)
serhatisci61
serhatisci61

2 Aralık 2008 tarihinde eklendi
komedi tarzı filmi sevmeyen bir insanın gözüyle bir yorum yapmak istiyorum..brad pitt ve george clooney ikilisini barındırdığı için filmi izledim..amaçsız bir filmdi baktım baktım bi ara bi cd çıktı piyasaya dedim şimdi olay başladı ama yok yine yok..komikte değil ayrıca yada ben çok zor gülen bi insanım..5
c-caglayan
c-caglayan

28 Kasım 2008 tarihinde eklendi
tv reklamlarında yılın komedi filmi diye tanıtılan ve gercektende bu kadar iyi oyuncuları bu derece komik duruma düşürerek bu tanıma tam anlamıyla uyan film.
Berr-
Berr-

17 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Oyuncu kadrosu iyi ama film saçmaydı. Gereksiz bir film olmuş bence.
mcjanjanli
mcjanjanli

2 Aralık 2008 tarihinde eklendi
neydi o film öyle ya resmen izleyici ile kafa bulmuşlar sonunda filmin amaçsız boş bi çalışma olduğunu bizzat amerikan cıa yetkilisinin ağzından işittik biz algılayamayacak kapasitedeyiz(!) boşa gitmeyin george clooney in icadı da neydi öyle midem kalktı :P
scor-pion54
scor-pion54

2 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Tam bir hayalkırıklığına uğradım böyle iyi bi kadrodan bu şekilde kötü bi film beklemesdim açıkçası!!!izlemeyi düşünen arkadaşlara tavsiye etmiyorum şöle söliyim izlerken bitsede kurtulsam dedim bu kadar açıklama yeter sanırım izlemeyi düşüneceklere ;)