Aramızda Casus Var
2,8

fusaria
fusaria

9 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Tipik bir Coen kardeşler filmi..Ben tarzlarını sevmiyorum..İzlemek zorunda kalmasaydım bu filmi de izlemezdim..Brad Pitt oldukça iyiydi..Bu adam bence bu tarz karakterleri daha fazla canlandırmalı...
l-i-l-a-H
l-i-l-a-H

3 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Brad Pitt in en iyi rol kestiği film. Perde de ne zaman belirse, gülmekten 'karnım ağrımıştı'. '12 Maymun' dan sonraki en uçuk rolüydü Pitt in.
KaranLIK
KaranLIK

9 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Oyuncu kadrosuna baktığınızda daha iyi yapıt beklediğiniz filmlerden biri. Yer yer insanı güldüren sahneleri bulunuyor olsada, vasatı geçemeyecek türde bir komedi film olmuş.Filmde şaşırdığım noktalardan biri, Brad Pitt gibi bir oyuncunun böylesine sıradan bir rolü nasıl kabul etmiş olduğu.
enesnail
enesnail

30 Haziran 2010 tarihinde eklendi
bir kadının estetik ameliyatı uğruna yaşanan onca şey.birbirlerinden haberi olmadan birbirini aldatan eşler. yer yer gülüyorsunuzda. brad pittin yardımcı oyunculuğu da çok iyiydi hele o dolaptaki sahne olağanüstüydü. en fazla bu puanı hak eden idare eder bir film. zaten başyapıt olması için de çekilmemiş :)
volkanick
volkanick

2 Ekim 2011 tarihinde eklendi
Coen kardeşlerin kendilerine has epri anlayışıyla bu puandan daha fazlasını hakeden bir kara komedi..
gogola

süper kesinlikle süper
cuno54
cuno54

19 Mart 2010 tarihinde eklendi
Coen Coen Coen mükemmel bir film herkeze hitap etmez.. Çok güldüm çok eğlendim..
er-u-han
er-u-han

20 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Melancholice aynen katılıyorum Coen Kardeşlerin filmleri herkese göre değil,onların sinemaları sinefillere hitap ediyor...Burn After Reading müthiş ötesi bir film!!!
non-linear
non-linear

16 Şubat 2010 tarihinde eklendi
tizep nickli arkadaşın dediklerine aynen katılıyorum. izlediğim en dandik filmler listesi yapsam kesin ilk üçte yer alır. tam bir zaman kaybı.
tizep
tizep

3 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Mükemmel Oyuncu kadrosunun biz izleyicileri yanıltabildiğinin en iyi kanıtı bu film olsa gerek. Filmin tek eğlenceli kısmı final sahnesi idi. Senaryo ve yönetim çok zayıf. Un ve şekerin olduğu mutfakta helva yapamayanların filmi.
ninja96
ninja96

20 Aralık 2009 tarihinde eklendi
bence de son derece kötü bir film.
zamanınızı boşa harcamayın derim.
ieyumuk
ieyumuk

1 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Filmin sadece CIA başkanı ile diğer adam arasında olayları tartıştıkları yer komikti filmin geri kalanı saçma sapan...
MeLaNCH0L1c
MeLaNCH0L1c

21 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Joen&Ethan... Bu ikilinin filmleri herkese göre değil :) 10/8.4
Sebastianbjk
Sebastianbjk

23 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
HerkeSin Hoşuna GidiCek türden biR fiLm değiL Fakat Çok GüzeL biR Kara-miZah örneÐi oLduÐu kEsin. KuRguSu Çok YaratıCı ve etKiLeyiCiydi. DikkatLi ve Kara miZaha Dikkat edeRek izLemeK GerekiR