Arslanı Kuzulara

XxX-jOKER-XxX
XxX-jOKER-XxX

12 Kasım 2007 tarihinde eklendi
bu filmi bekliyorum çok sağlam kadrosu var.ümit ediyorum çok ıyı bı iş çıkarmışlardır.
voodoo25
voodoo25

17 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
32 dakika 36 saniye dayanabildim .. Allah sonuna kadar izleyenlere sabır versin noktaaaa
revix-2
revix-2

30 Ocak 2008 tarihinde eklendi
bu kadar vasat bir film görmedim kadroya aldandık izledim ama iananın bitmek blmeyen bir film...
konu sıradan ilgi çeken hiçbir durum yok
10/1
orcunma
orcunma

14 Ekim 2008 tarihinde eklendi
oyuncu kadrosu sizi yanıltmasın.bence iyi bir film degil, sıradan.daha iyileri yapıldı aynı donemde
cigdem-alptuzun
cigdem-alptuzun

28 Eylül 2007 tarihinde eklendi
çok güzel bir politik film. ayrıca tom cruıse faktörü var. mutlaka izleyin.10/8
hacivat39
hacivat39

7 Aralık 2007 tarihinde eklendi
İzlerken yeni bir tat almadığım, tipik amerikan klişelerini bize muhalifmiş edasıyla veren; ama içten içe yapılan yanlışları haklı çıkarmaya çalışan bir film olmuş
mc-ares
mc-ares

11 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Amerikan propaganda öğeleri taşıyan bir film.çok açık ve net şekilde, amerika'nın iran'a operasyon düzenlemek istemesinin, halk üzerinde psikolojik baskı ile meşrulaştırma çalışmalarından bir örnektir.ayrıca 11 eylül olaylarını cia'in yaptığının ispatlanmasına rağmen hala amerika yönetimi kendi halkını dahi kandırarak bu işin suçlusunu afganistan olarak göstermesinin sanat alanındaki bir diğer örneğidir..tom cruise'nin de santoloji tarikatında olan aktif üyeliğini de unutmamak gerekir.
sanatsal açıdan da politik konuşmalar dışında pek birşey olduğu söylenemez.

sonuç olarak bir propaganda filmidir.
gokhanyaliniz
gokhanyaliniz

9 Nisan 2008 tarihinde eklendi
Tüm suçun Amarikan yönetiminde olduğunu ve maalesef Amerikan basınının savaşa destek verdiğini anlatan, gençlerin neden orduya katıldıklarını anlatan çok iyi bir film. Evet toplam 3 mekanda geçiyor film, çatışma sahneleri yok sizin o çok sevdiğiniz aksiyon sahneleri de. Arabalar havaya uçmuyor, kızlar dans etmiyo. Gerçek oyuncularala çekilmiş gerçekçi çok iyi bir film. Sanat budur gerçeği anlatmak.
yavuzkasimay
yavuzkasimay

12 Kasım 2007 tarihinde eklendi
fena film değil ama bilinmedik birşey söylemiyor. oyuncu kadrosuna aldanmayın. biraz görsel efekt ile süslenmiş bir söyleşi veya haber programı gibi. amerikan toplumu için yapılmış bir film. olan biteni anlasınlar diye. ne kadar izole bir dünyaları var. ırak savaşını bile sinemada öğreniyorlar.
hozanserhat
hozanserhat

2 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Amerikayı yerden yere vuran çarpıcı bir film... Filmi, Eleştirenler neyi eleştirdiklerini bile anlamıyorum.. Filmi izleyin ve amaçları uğruna kimlerin nelerden vazgeçtiğini görün... bu kişiler amerikalı olsalar bile...
edebiyatci-1453
edebiyatci-1453

11 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Çok kötü bir film, hiçbirşey katmıyor insana, Tom Cruise'un niye bu filmde oynamayı kabul ettiğini anlamadım, iyi para verdiler herhalde,para vermeye değmez...10/1
murtega23
murtega23

14 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Tek kelime ile berbat. Yonetmenlik yapacagına robert retford duzgun oynasın yeterlı derım hıc bır anlamı ve baglamı olmayan kotu bır fılm. Tom Cruıse’da bu fılmde bıtık yapısıyla ayrı bır ıskence cektırıyo ızleyıcıye. Tavsiye etmem
ravinglunatic
ravinglunatic

24 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Kötü demek kötülere hakaret olur sanırım...
psycho-killer
psycho-killer

12 Kasım 2007 tarihinde eklendi
dunyanin en guzel filmi olmasa da gitmeye deger bi film oldugunu dusunuyorum ama buyuk atraksiyonlar beklemeyin..
kofteaysu
kofteaysu

22 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Puanina aldanmayin!!! Burnu havada Amerikalıları ve siradan filmlerini dusunecek olursak, kendilerine azicik da olsa elestri yapmalari guzel bence, bana bekledigimden fazlasini veren bi filmdi.