Arslanı Kuzulara

ilsalaron
ilsalaron

12 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Bu film iyi işlenebilse çok başarılı olabilecek çarpıcı bir film bana göre. Özellikle ABD’nin Kuzey Irak ve Afganistan’da yaptıklarını eleştirmesi filmin ana teması olmuş. Ancak, film birincisi çok ağır ilerliyor, ikincisi çok fazla konuşmanın olduğu ağır ve felsefi bir film olmuş. Maalesef kurgu ve düşünce olarak güzel bir film olmasına rağmen bir hayli sıkıcı.
Ceren S.
Ceren S.

10 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Bir kere filmin isminin turkceye cevrilisi cok sacma ve yanlis olmus.. Ayrica filme kadroya aldanip gitmeyin derim, sahsen beni hic acmadi...
Actor-Ums
Actor-Ums

23 Kasım 2007 tarihinde eklendi
kadrosuna aldanarak girdim bu filme. fakat hiç mutlu ve memnun olarak çıkmadım. hiç tavsiye etmiorum. tam bir hayal kırıklığı.
hacivat39
hacivat39

7 Aralık 2007 tarihinde eklendi
İzlerken yeni bir tat almadığım, tipik amerikan klişelerini bize muhalifmiş edasıyla veren; ama içten içe yapılan yanlışları haklı çıkarmaya çalışan bir film olmuş
boztas-ahmet
boztas-ahmet

17 Kasım 2007 tarihinde eklendi
arkadaşlar bu basit amerikan propagandalarına satın alıp yada seyredip destek olmayın.inanın filmde bi halta benzemez.
bunallmtraklmsl
bunallmtraklmsl

20 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Böyle saçma sapan filmlerin canı cehenneme! diyen birinin nasıl filmlerden hoşlandığı zaten apaçık belli. Bencve çıkarılması gereken birden fazla dersin olduğu film. Hayata yön verecek filmlerden biri abartısız...
garas-2
garas-2

23 Kasım 2007 tarihinde eklendi
bu filmi bir amerikan propagandası olarak gören arkadasların film karesi içindeki o boş haberleri izleyen cocuktan farkı yok bence.Amerika kendi eleştirisini yapıyor filmde bu aşikar; düzenbaz bir siyasetçi (askerini bile bile politik hedeflerine ulaşmak için ölüme gönderen), istemeye istemeye askerini yukarıdan gelen boş emirlere uygun yöneten bir komutan, savaşı satarken suçluluk duymayan ancak bunu tamamen unutup amerikan politikasını eleştirme hakkını kendininde bulan bir gazeteeci, boş haberlerle kafası dolu, sosyalleşmenin herşey olduguna inanan ve ülkesi için hiçbirşey yapmayan balon beyinli gençler ve onları dogru yola itmeye çalışan bir akademisyen....yukarıdaki 'amerika' kısımlarına 'türkiye' yazın bakalım ne göreceksiniz....o zaman film boş değil eleştiri olarak batacak gözünüze....bu film bence kendi eleştirimizi yapmamız acısından büyük yollar katetmemize yarayacak perspektifi bize sunuyor...bu gözle izlemenizi tavsiye ediyorum kesinlikle..
yasincity-konya
yasincity-konya

28 Nisan 2008 tarihinde eklendi
arkadaşlar yapmayın Allah aşkına.uzun diyalogları ve gerçeği birebir anlatması bi filmi sanatsal yapmaz!
filmin oldukça politik,geniş ve genel bi ideolojisi var.
ağır ve bence anti sanatsal bu tür filmlere özel ilginiz yoksa izlemeyin.yazık.
regina-bet
regina-bet

23 Kasım 2007 tarihinde eklendi
burda aldığı puandan daha fazlasını hakeden bir film bence.
sadece dıaloglardan oluşmmuş olsada izlemesi oldukça keyifliydi.
uykumm-var
uykumm-var

7 Kasım 2007 tarihinde eklendi
sadece tom cruıse var diye izlenır bu fılm, bence çok güzeldir gelsede izlesek :)
lashchill
lashchill

11 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Film neyi amaçlayacağını bilememiş amerikan toplumuna yazılmış açık bir tavsiye mektubu...Klasik duygu sömürüleri,amerika'nın yaptıklarını kapalı da olsa haklı çıkarma çabasıyla(yani üstü kapalı propaganadacıklarla) özeleştiriyi birlikte yoğurmuş,etkileyicilği zayıf,kısa bir hikaye,keyif almak için izlenmez asla bence,ama bakış açısını değiştirmeye olan faydası göz arda edilmemeli