Film yapımcılarının konu bulmakta zorlanması,onları farklı arayılşlar içine sokuyor sanırım.Bu arayışlar içinde olan yapımcılar ve senaristler,amerika tarihini bir kez daha beyaz perdede bizi sonmuş bulunmaktadırlar.Filme gelince;Jeremy Irons,Ed Harris,Viggo Mortensen,Renée Zellweger gibi sinamaya mal olmuş bir çok usta oyuncunun rol aldığı orta karar bir film.Daha çok karşılıklı diyaloklar,tehditler ve dikleşmeler içinde geçen bir yapım.Kasabanın adaletini hiçe sayan bir çiftlik sahibi ve adamları tarafından öldürülen kasaba şerefini araştırmak için iki kelle avcısının kasabanın huzurunu sağilama,ve cinayetlerin üzerindeki sis pardesini aralamak için gösterdikleri çabayı anlatan sade bir yapım.Daha öncede bir çok örneğini gördüğümüz film,üsta oyuncuların parformansı,kostüm ve mekanların inceden inceye elenmesi sayesinde izlenir duruma gelmiş.İyi vakit geçirebileceğiniz bir yapım.7.2/10
Bu filim gayet guzel ve başarılı bir filim.Beyazperde notunu görünce 5.7 çok şaşırdım.Bu yuzden ilk iş olarak 8 puanlık bir not verdim.Nota aldanmayın arkadaşlar çok iyi karakter analizleri olan gayet başarılı bir yapım.10/8 saygılar.
Bu filmi izledikten sonra bidaha western filmi seyretmemeye karar verdim. Senaryo çok sıradan ve çok kopuk. Filmi seyrederken çok sıkıldım ki iyi bi western severimdir. Vigo mortensenin kötü oyunculuğundan tutunda Reene Zewellegere kadar tam bir hayal kırıklığı. Oturup kevin costnerin Uzak Ülkesini bidaha seyredin daha iyi.3/10
kadroya sakın aldanmayın,film birde 2 saate yakın sürüyor,sonu o kadar basit bitiyorki,diyorsunuz güzerl çatışmalar olacak falan ama hiçbişe yok,kötü film.
Film güzel başlıyor, bi süre sonra 15 dk boyunca izleyiciye kasabaya gelen kadının ilk yaşadıkları gösteriliyor, burada film sıkıcı oluyor, ancak daha sonra olayların anlatımı, gelişimi güzel, bence şuanki puanı haketmiyor, 7.7/10
Bu tür filmler sinemalarda fazla bulunmuyor Western sevenler için kaçırılmayacak bir film.. Filmin akışı gayet güzel ve keyif verici 10 / 8 verebilirim.
Film fena değil fakat western tarzı olması sizi yanıltmasın temposu ağır fazla aksiyon olmayan bir film.Filmde ünlü oyuncular var ve hepsinin performansları iyi.10/6
3:10 Yumadan sonra bana zevksiz bir filim gibi geldi ben onun gibi bekliyodum sanırım şartlandırdıgım için kendimi hayal kırıklına ugradım açıkcası sıkıldım izlerken.