ilsalaron
12 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Başarılı bir Western denemesi son zamanlarda unutulmaya yüz tutmuş olan Western türü (ki bana göre sinemanın en iyi türlerinden biridir) bu filmle belki de tekrar gündeme gelecek. Ed Harris ve Viggo Mortensen çok başarılı bir ikili olmuşlar. Jeremy İrons kötü adamı çok iyi oynuyor.
Açıkçası bu kadar olumsuz yorumu görmek hem üzdü hem şaşırttı beni. Film beklediğimden de güzeldi hem de.
Filmde Western tarzı aksiyondan çok duygusallık ön planda. Yeri geldiğinde arkadaşlar arası, yeri geldiğinde bir bayana karşı ve yeri geldiğinde bir suçluya karşı kanun uygularken.
Film 3:10 Yuma, Unforgiven gibi tabii ki iyi olmasa da silahlar ve wahşi batı gölgesindeki duygu yoğunluğu filmleri çağrıştırıyor ister istemez.
Ama şunu belirtmeden geçemeyeceğim; filmin sonu gerçekten güzeldi. Mortensenin Harris için, sırf arkadaşının geleceğini adeta düşünerek yaptığı; izleyin görün.
Filmi izlerken hiç sıkılmayacaksınız, Ed Harris in filme tam oturmuş karizmasıdır belki bunun sebebi belki de Jeremy Ironsun göz dolduran oyunculuğu. Bence izleyin. 8,1/10
filmi pazar günü sinema da izledim ve çok beğendim.western filmlerinden hoşlanmayan filmi hiç izlemesin.kadro çok sağlam.senaryo da gayet iyi.bence 10 üzerinden 8-9 puanı hak ediyo.türü sevenlere şiddetle tavsiye ediyorum.
Bu filim gayet guzel ve başarılı bir filim.Beyazperde notunu görünce 5.7 çok şaşırdım.Bu yuzden ilk iş olarak 8 puanlık bir not verdim.Nota aldanmayın arkadaşlar çok iyi karakter analizleri olan gayet başarılı bir yapım.10/8 saygılar.
Bu tür filmler sinemalarda fazla bulunmuyor Western sevenler için kaçırılmayacak bir film.. Filmin akışı gayet güzel ve keyif verici 10 / 8 verebilirim.